• Zavetnici: Dobronamerno smo upozorili da nije dobro da se skupovi politizuju

  Srpska stranka Zavetnici objavila je da nije ni pozivala, ni sprečavala ljude da prisustvuju skupovima „Srbija protiv nasilja“. Međutim, kako su naveli, „dobronamerno su upozorili da nije dobro da se skupovi tim povodom politizuju, jer narod ne izlazi na ulice zbog političkih stranaka“. – Očigledno je da probriselska frakcija pokušava da uzurpira proteste, dok ulicu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zavetnici: Dobronamerno smo upozorili da nije dobro da se skupovi politizuju
  Foto: IN Medija

  Srpska stranka Zavetnici objavila je da nije ni pozivala, ni sprečavala ljude da prisustvuju skupovima „Srbija protiv nasilja“.

  Međutim, kako su naveli, „dobronamerno su upozorili da nije dobro da se skupovi tim povodom politizuju, jer narod ne izlazi na ulice zbog političkih stranaka“.

  Očigledno je da probriselska frakcija pokušava da uzurpira proteste, dok ulicu vidi kao sredstvo za ideološki obračun i ustrojavanje čitave opozicije u stavu ‘mirno’ pred Zapadom. – saopštili su Zavetnici.

  Ocenili se da se „arogantno i cinično“ pojedini usuđuju da u ime velikog broja građana koji se svake nedelje okuplja na ulicama, govore o tome da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji.

  Državotvorna opozicija ima svoj jasan politički put i nacionalnu viziju. Nema sankcija Ruskoj Federaciji, niti prekida čeličnog prijateljstva sa Кinom. – navedeno je u saopštenju.

  Naslovna: Nekadašnja kancelarija Zavetnika u Inđiji

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indija-ukrajinci-nocni-vukovi-bugari-i-kinezi-na-skupu-podrske-vucicu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]