• Zavetnici reagovali na izjave urednice IN Medija date televiziji N1

  Stranka Srpski zavetnici demantovala je izjavu glavne i odgovorne urednice Verice Marinčić date za N1 da je ova stranka izgubila na popularnosti, članstvu zbog koalicije sa SNS na lokalu ali I da je na svoje neoistomišljenike “krenula nogom”. U demantiju ova stranka osporava izvore IN Medija bliske Stranci srpskih Zavetnika da se članovi i simpatizeri protive odluci ulasku u koaliciju sa SNS na lokalu. Stranka srpskih Zavetnika demantuje takođe da je od izbora 17. decenmbra promenila odnos prema svima koji se ne slažu sa ideologijom SNS u čijoj je koaliciji ova stranka.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zavetnici reagovali na izjave urednice IN Medija date televiziji N1

  U demantiju na prilog koji je emitovan na N1 u ime Opštinskog odbora Srpske stranke Zavetnici oštro demantuju analizu političkih prilika u Inđiji pred lokalne izbore 2.juna.

  Poverenica Snežana Todorović demantuje izjave koje su iznete u prilogu N1 televizije, u kom se navodi da je „Odbor Zavetnika u Inđiji, krenuo nogom na svoje pristalice“, kaže se u saopštenju.

  U njemu se dalje navodi da analiza političkih prilika i odnosa prema oponentima OO Stranke srpski Zavetnici nije tačna.

  -Ovo je NETAČNO! –kaže se u saopštenju.

  Stranka srpski Zavetnici navodi da su uvek odgovarali na sva pitanja,” ali ovaj put nismo ništa pitani, nego je o stanju u našem odboru donet sud na osnovu neproverenih informacija!”

  -Opštinski odbor u Inđiji postoji tri godine i prema svakom čoveku, bio on simpatizer ili član, iskazano je poštovanje i uvažavanje! Odluke koje je doneo vrh naše stranke nisu bile lake. Te odluke smo kao Odbor jednoglasno podržali! Naše članstvo je svakim danom sve brojnije, reči podrške stižu sa svih strana. Kao deo koalicije okupljene oko vladajuće stranke, možemo reći da imamo više nego korektnu saradnju. Mi smo ljudi koji prvenstveno poštuju druge, pa čak i one sa drugačijim stavovima i mišljenjima.- zaključuje se u saopštenju ove stranke.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika