• Zdravstveni radnici iz SSP traže ostavku ministarke Grujićić zbog ćutanja na reklamiranje parizera

  Zdravstveni radnici, njih 122 koji su članovi SSP, zatražili su ostavku ministarke zdravlja Danice Grujičić zbog toga što se nije oglasila o „prekomernoj kampanji reklamiranja parizera„. – Ćutite dok se parizer sa hlebom i majonezom proglašava za carski obrok. Ćutite, a morali ste da kažete da takvi obroci direktno povećavaju nivo holesterola u krvi koji […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zdravstveni radnici iz SSP traže ostavku ministarke Grujićić zbog ćutanja na reklamiranje parizera
  foto: Medija centar

  Zdravstveni radnici, njih 122 koji su članovi SSP, zatražili su ostavku ministarke zdravlja Danice Grujičić zbog toga što se nije oglasila o „prekomernoj kampanji reklamiranja parizera„.

  Ćutite dok se parizer sa hlebom i majonezom proglašava za carski obrok. Ćutite, a morali ste da kažete da takvi obroci direktno povećavaju nivo holesterola u krvi koji može da uzrokuje suženja krvnih sudova, bolesti srca i drugih organa. Ćutite iako godišnje u Srbiji od kardiovaskularnih oboljenja koje uzrokuje i pogrešna ishrana umre 50.000 ljudi, čime to predstavlja najčešći uzrok smrti u Srbiji. – navodi se u saopštenju.

  Ti članovi Stranke slobode i pravde ocenili su da je ministarki „fotelja važnija od profesije, a zvanje od zdravlja ljudi“, kao i da je „samo još jedan Vučićev pion koji je zaboravio na šta se obavezao kada je položio Hipokratovu zakletvu“.

  Mi nismo zaboravili ni reč i upravo zato Vam, gospođo ministarko poručujemo da biti lekar znači da ste uvek u funkciji očuvanja zdravlja ljudi što ste Vi očigledno zaboravili. Zato od Vas tražimo da sačuvate čast već kad zdravstveni sistem ne umete, a to znači hitno napuštanje Vlade koja svojom politikom uništava Srbiju i njene građane. – dodali su iz te stranke.

  Naslovna: Medija centar

  Izvor: 021.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija