• Železničar propustio veliku šansu za čelo tabele

  Borba dva sremska velikana.  Preslikana kao prošle godine, samo u jednom rangu niže. Tada u Sremskoj ligi Sloven iz Rume bio je bolji za samo jedan bod od Železničara iz Inđije, a takva je trenutna situacija i u Vojvođanskoj ligi Jug. Imao je Železničar priliku da u Rumenci pobedom preuzme prvo mesto na tabeli, ali […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Železničar propustio veliku šansu za čelo tabele
  Foto: Printscreen

  Borba dva sremska velikana.  Preslikana kao prošle godine, samo u jednom rangu niže. Tada u Sremskoj ligi Sloven iz Rume bio je bolji za samo jedan bod od Železničara iz Inđije, a takva je trenutna situacija i u Vojvođanskoj ligi Jug.

  Imao je Železničar priliku da u Rumenci pobedom preuzme prvo mesto na tabeli, ali nije uspeo odigravši 2:2. Inđinčani nisu iskoristili kiks Slovena koji je u Rumi odigrao samo 1:1 sa fenjerašem Radničkim iz Šida.

  Bila je je ovo možda i poslednja prilika da se “Želja” pozicionira na čelo tabele, s obzirom na to da je ostalo još samo dva kola do kraja prvenstvene trke.

  Stefan Umičević( privatna arhiva(

  Pored nerešenog rezultata, derbi kola u Rumenci obeležio je sudar glavama Ivana Radmana iz ekipe Železničara i štopera Jelića iz domaćeg Jedinstvapred kraj utakmice u 88.minutu. U skoku je učestvovao još jedan fudbaler gostujuće ekipe Saračević.

  Po svedočenju mladog igrača Železničara Stefana Umićevića prekid je trajao čitavih 20 minuta, a i kola hitne pomoći su morala u teren. Srećom oba igrača su završila bez većih posledica, te će biti spremni za završne borbe, posebno one koje očekuju Železničar, koji mora da pobedi na obe utakmice i da se nada da će Sloven još negde “prosuti” bodove.

  Da li ćemo videti reprizu prošle sezone ili momci iz „Leja“ mogu do promocije u treći rang takmičenja posle dužeg vremena?

  Naslovna: FK Železničar

  Miloš Orošić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport