• Želja ipak ne ide u Prvu ligu Srbije

  Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio je zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, javljaju mediji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Želja ipak ne ide u Prvu ligu Srbije
  Foto: IN Medija

  Fudbalski savez Srbije je potvrdio da inđijski „Železničar“ neće igrati Prvu ligu Srbije jer ovaj klub nije blagovremeno podneo zahtev za licenciranje, pa njihova prijava nije ni razmatrana.

  Čelni ljudi kluba zakasnili su prilikom podnošenja dokumentacije, do 15. januara trebalo je da se pismeno izjasne da li žele i mogu da igraju u višem rangu, ukoliko im sportski rezultati to dozvole, i uplate taksu od 100 evra.  

  Postupak za licenciranje za Prvu ligu Srbije uveden je od sezone 2022/2023 i u poslednje dve godine klubovi su dužni da ga sprovedu u tri koraka.

  Iz FK Železničar za IN Medija su ranije rekli  da oni poziv odnosno informaciju o licenciranju nisu dobili u prvom krugu ali u drugom roku su podneli dokumentaciju i uplatili iznos od 11.750 dinara.

   

   

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Reakcije iz FK Železničar Inđija

  Nakon što je Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, reagovao je i FK […]

  Želja ipak ne ide u Prvu ligu Srbije

  Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio je zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, javljaju […]