• Željko Mitrović: Nisam rekao da će „Zadruga“ biti ukinuta, već prekinuta

  Vlasnik Pinka Željko Mitrović izjavio je da je najavio da će rijaliti program „Zadruga“ biti prekinut, odnosno da će biti prekinuta sezona koja je tada bila u toku, a ne ukinut u potpunosti. – Serijal koji je bio u toku bio je zbog veoma specifičnih događaja i velike tragedije koja je zadesila Srbiju prekinut pre […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Željko Mitrović: Nisam rekao da će „Zadruga“ biti ukinuta, već prekinuta

  Vlasnik Pinka Željko Mitrović izjavio je da je najavio da će rijaliti program „Zadruga“ biti prekinut, odnosno da će biti prekinuta sezona koja je tada bila u toku, a ne ukinut u potpunosti.

  Serijal koji je bio u toku bio je zbog veoma specifičnih događaja i velike tragedije koja je zadesila Srbiju prekinut pre svega iz solidarnosti prema ukupnom ambijentu, zbog stvarno velike tragedije koja nas je ostavila neme i između ostalog na molbu i predlog predsednika (Srbije Aleksandra Vučića). – rekao je Mitrović.

  Kazao je da će nastavak serijala tog rijaliti programa, koji je ranije najavio za jesen, biti izmenjen i da će vreme odloženog emitovanja biti povećano na između dva i četiri minuta.

  Što znači da ne samo da ćemo imati šanse za ‘bipovanje’ i ‘blurovanje’ svega onoga što je po zakonu predviđeno pre svega za zaštitu maloletnika, nego ćemo imati mogućnost da izbacimo neki problematični deo, ako se desi. Tolerancija na bilo kakav prizvuk nasilja će biti nulta. – naveo je Mitrović.

  Mitrović je krajem maja na svom tviter nalogu objavio da je doneo odluku da, kako je tada rekao, „u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program ‘Zadruga'“.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]