• Žene žele mnogo toga

  Šta to žene žele? Mnogo toga. Jedinstven odgovor, tačan, opširan. Nema dalje rasprave. Međutim, mislim da bez triju stvari žene ne mogu. Dobra hrana, lepa odeća i sočan kompliment. Komplimenti, tačnije. Zaista, treba da obratimo pažnju na to šta joj je važno – dobra forma, poslovni uspeh, lep izgled… Ne treba biti stidljiv, mada je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Šta to žene žele?

  Mnogo toga. Jedinstven odgovor, tačan, opširan. Nema dalje rasprave. Međutim, mislim da bez triju stvari žene ne mogu. Dobra hrana, lepa odeća i sočan kompliment. Komplimenti, tačnije. Zaista, treba da obratimo pažnju na to šta joj je važno – dobra forma, poslovni uspeh, lep izgled… Ne treba biti stidljiv, mada je ponekad potrebno hrabrosti da se kaže iskreno. Uvek možemo razbiti led sa nekim stvarima kada prvi put radimo sa njima. Reći im npr: „Ti si prva koju sam poželeo da odvedem na koncert svog omiljenog benda“. Ili: „Ti si prva zbog koje nemam potrebu da izlazim tako često“. Ako ne izlazite često, to znači da ostajete kod kuće zajedno i da ćete joj reći kako uživate da gužvate posteljinu sa njom.

  Treba obratiti pažnju na izgovorene reči, kao na primer: „Ti si moj najbolji prijatelj“, pogotovo na početku veze. Ako ste duže zajedno, onda je to svojevrstan kompliment koji pokazuje da je ne vidiš samo kao seksualni objekat, neko ko te samo privlači, već kao osobu sa kojom bi mogao da provedeš ceo život i kome veruješ kao prijateljima, pa i više. A primetio si da ti je život lepši od kada si sa njom? Dešavanja su zabavnija kada se povežeš sa njom?

  A kada se nešto dogodi u toku dana, u neizvesnoti si da podeliš sa njom i tek tada postane još važnije? I pružila ti je jednu fenomenalnu dimenziju? Kupi ti baš onakvu košulju kakvu si želeo i sam da kupiš, ili spontano krenete kroz šetnju u kafić koji ti ja zapao za oko pre par dana, i tako svakodnevne simpatične situacije, ti joj daj kompliment: „Uvek znaš šta mislim“. I biće ponosna što ste ostvarili tako snažnu i jaku vezu. Pitaj je za mišljenje kada kupuješ novi automobil ili biraš koju košulju da obučeš. Već te je iznenadila sa kupovinom košulje. Možda te iznenadi i sa kupovinom novog automobila?

  Zašto joj onda ne bi rekao: „ Srećan sam što te imam!“? S time, ukoliko si spreman i zreo, sledi pitanje: „Želiš li da provedeš život sa mnom?“. Sasvim dovoljno pitanje da vas posmatra na potpuno drugačiji način. Sigurno je već razmišljala i nadala se majčinstvu. Ako nije spremna, želi da bude sigurna da će biti u stanju da se nosi sa takvim izazovima. I trebalo bi da prvi počneš razgovor o potomstvu, porodici i kažeš joj da će biti divna majka.

  I ona čuvena teška rečenica – volim te! Veruj mi, ona to smatra važnijem od tebe. I jeste važno. Time, ukoliko zaista to misliš i osećaš, pokazuješ joj da ste izgradili poštenje, nežnost, poverenje, ljubav.

  Sve ovo zvuči super? Ili? Bajo moj, da bi uopšte došao do toga, hajde da pretrčimo neke bazične stvari.

  Upoznao si je i svidela ti se na prvi pogled. I posle malo razgovora krenule su vibracije i varnice i uzbuđenje. Kliknuli ste. Ok.
  Prođe koja nedelja i ona vas tretira više kao prijatelja. Gubi romantični interes sa tobom. Gde je pošlo naopako?

  Kroz sam početak i proces druženja, polako će ti se otvarati. Ispipavati teren. Doći će ti sa problemom, a ti okreneš to u priču o tebi. Još ako je nesvesno teraš da te sažaljeva, osećaće se loše i brinuće ona o tebi. Ali kroz neko vreme kada bude trebalo neke prave emocije da se pojave – neće ih biti.

  Nemoj da je odvlačiš od ostalih njenih prijatelja samo da bi joj privukao pažnju pošto-poto.

  Žene vole da pričaju. Nemoj mnogo da pričaš. Ne hvali se novcem, automobilom, koliko si trošio na bivšu. Nemoj bivšu da spominješ i mnogo pričaš o njoj čak i ako zatraži od tebe. A da ironija bude još veća, ona je tebe pokupila automobilom. I uredno te vratila kući. I više ti se nije javila.

  Peri redovno zube, iako žvaćeš žvaku sa otvorenim ustima, ne mora da gleda u tvoje krajnike. Odvratno. I ne pljuj ulicom. Ako ti je kit uleteo u usta, onda je prihvatljivo. Ako je buba, progutaj i nasmej se.

  Nemoj da daješ lažne i loše komplimente. Osete.

  Nemoj stalno da tražiš pažnju iako te je mama rodila.

  Ne pitaj je o bivšima. Kada je i da li je izgubila nevinost. Da li je ikada prevarila dečka. Nemoj lagati.

  Naposletku, nedostupnost i izvesna doza misterioznosti afrodizijački deluju. Ne moraš na prvu loptu da pokazuješ zainteresovanost za nju. Jer to itekako budi njeno zanimanje za tebe. Barem u početnoj fazi diskretno prikrivaj osećanja i zanimanja. A pre svega na listu pod obavezno stavi svoj osmeh, izgledaj zgodno. Nije na odmet da potrčiš nekada. Pokaži brigu i odgovornost o formi svog tela. Namesti kosu. Namesti pogled. Iseci zanoktice. Namaži kremom ruke, cipele, lice. Stavi sat, namigni sebi u ogledalo i stavi naočare.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]