• Živanović: Poseta delegacije Černomoreca Inđiji je osnov za dalju saradnju dva grada

  Delegaciju Černomoreca predvođena gradonačelnikom Rosen Despov, posetila je u toku vikenda Inđiju i tom prillikom Despov je  istakao da ova dva grada, iako različita, imaju sličnosti koje mogu da budu osnov buduće saradnje, posebno u oblastima turizma, kulture i sporta, saopštila je lokalna samouprava. Pomoćink predsednika opštine Inđija, Živan Živanović je naglasio da će se, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Živanović: Poseta delegacije Černomoreca Inđiji je osnov za dalju saradnju dva grada

  Delegaciju Černomoreca predvođena gradonačelnikom Rosen Despov, posetila je u toku vikenda Inđiju i tom prillikom Despov je  istakao da ova dva grada, iako različita, imaju sličnosti koje mogu da budu osnov buduće saradnje, posebno u oblastima turizma, kulture i sporta, saopštila je lokalna samouprava.

  Pomoćink predsednika opštine Inđija, Živan Živanović je naglasio da će se, osim u oblasti kulture, ubuduće razgovarati i o potencijalnoj privrednoj ali i turističkoj saradnji.

  Ovo je početak saradnje gde su Kulturno – umetnička društva boravila u Bugarskoj, deca idu tamo na razmenu đaka. Sve to se dešava kao neka osnova dalje neke priče. – izjavio je, između otsalog Živanović.

  Inicijativu za uspostavljanjem prijateljstva sa bugarskim gradom pokrenuli su članovi КUD „Paja Zarić“ iz Novih Кarlovaca, koji su se već nekoliko puta predstavili na festivalu kulturno – umetničkih društava u Černomorecu.  

  Naslovna: Opština Inđija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija