• Zorana Mihajlović napustila SNS

  Bivša ministarka i visoka funkcionerka SNS Zorana Mihajlović napustila je Srpsku naprednu stranku (SNS). Ona je ovu informaciju potvrdila za Danas. – Tačno je. Nakon 13 godina, zamolila sam da me izbrišu iz baze članstva SNS. Trudila sam se i radila najbolje što sam mogla, celog svog života, pa i ovih 13 godina. Želim svima […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zorana Mihajlović napustila SNS

  Bivša ministarka i visoka funkcionerka SNS Zorana Mihajlović napustila je Srpsku naprednu stranku (SNS). Ona je ovu informaciju potvrdila za Danas.

  Tačno je. Nakon 13 godina, zamolila sam da me izbrišu iz baze članstva SNS. Trudila sam se i radila najbolje što sam mogla, celog svog života, pa i ovih 13 godina. Želim svima u SNS sve najbolje. – navela je ona za Danas.

  Prema saznanjima Nove.rs, Mihajlović je uputila pismo u kojem je obavestila rukovodstvo da napušta tu partiju.

  Trzavice na relaciji Zorana Mihajlović – vrh SNS traju duže od godinu dana, a kulminirale su nakon sastanka lidera SNS Aleksandra Vučića i bivše ministarke nakon kog je postalo jasno da Mihajlović neće biti deo nove Vlade.

  Na oproštajnoj konferencji za medije, gde je Mihajlović govorila o svom radu u ministarstvu, poručila je da ne želi da bude pion i da su se određene stvari dešavale u prethodne dve godine, o čemu će biti vremena i prostora da se razgovara.

  Mislim da će i meni biti nekeko lakše da ne gledam neke ljude koji iskorišćavaju SNS kao svoj „džuboks“ za bahaćenje i bogaćenje, a verujem i da će njima biti lakše da ne gledaju mene šta mislim o njima“, poručila je ona.

  Komentarišući oproštajnu konferenciju Zorane Mihajlović, Vučić nije štedeo reči. Vidno ljut, predsednik je uzvratio tvrdnjom da je Mihajlović „molila Boga“ da ostane u Vladi. I naravno, ponovo je govorio o „demokratskim kapacitetima SNS“ i o tome kako on „nikog ne izbacuje iz stranke“.

  Nekoliko meseci kasnije, gostujući na televiziji Pink, Vučić je poručio da Zorana Mihajlović želi da pravi svoju stranku.

  U poslednjem gostovanju na televiziji Prva, Vučić je najavio da očekuje da će narednih dana i nedelja iz stranke istupiti neki nezadovoljni članovi.

  Izvor:Danas/ Nova.rs

  IN MEDIJA

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Ana Brnabić: Hvala opoziciji koja je došla na dijalog

  Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će se sa tog mesta truditi da se nastavi dijalog sa opozicijom, navodeći da vlast pokazuje da je nacionalni interes Srbije na prvom […]