• Zorana Mihajlović: Radoičić je priznanjem da je bio u Banjskoj pokušao da sačuva Vučića i vlast

  Bivša ministarka Zorana Mihajlović ocenila da je priznanje Milana Radoičića da je bio u Banjskoj i obavio svu logističku pripremu samo pokušaj da se sačuva Vučić i vlast. Ona je rekla da trenutno u Srbiji ne može ništa da se uradi ni brzo ni lako ukoliko nije po volji vladajućeg režima, naročito da se napravi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zorana Mihajlović: Radoičić je priznanjem da je bio u Banjskoj pokušao da sačuva Vučića i vlast

  Bivša ministarka Zorana Mihajlović ocenila da je priznanje Milana Radoičića da je bio u Banjskoj i obavio svu logističku pripremu samo pokušaj da se sačuva Vučić i vlast.

  Ona je rekla da trenutno u Srbiji ne može ništa da se uradi ni brzo ni lako ukoliko nije po volji vladajućeg režima, naročito da se napravi politička organizacija koja neće podržavati režim.

  Mihajlović, bivša članica rukovodstva Srpske napredne stranke, rekla je za list Danas da stvaranje pokreta „Uvek za Srbiju“ zato dugo traje, kao i da, otkad je najavila njegovo osnivanje trpi pritiske i pretnje, kako je navela, i otvorene i skrivene, nailazeći na zatvorena vrata i ignorisanje.

  Ona je navela i da će u pokretu „Uvek za Srbiju“ biti i Dragan Šormaz i Stanislava Pak, takođe bivši funkcioneri naprednjaka, ali da on „nije fudbalski klub koji u prelaznom roku dovodi zvučna imena kako bi privukli gledaoce“.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/mihajlovic-od-300-ubijenih-zena-poslednjih-10-godina-njih-pola-je-prijavilo-nasilje-i-ipak-su-ubijene/

  Mihajlović je na pitanje da li moguće da predsednik Vučić nije znao šta će se desiti u Banjskoj rekla da to nije moguće.

  Ne morate biti bliski, ili poznavati predsednika (Srbije Aleksandra Vučića) da biste zdravorazumski zaključili da naravno da nije moguće da nije znao. Hajte molim vas, to što mi znamo, zna i celi svet. Kako bi sačuvao sebe i svoju vlast odreći će se svakog, pa i mučenog Vulina koji mu je veran, Radoičića, ili koga god. – rekla je Mihajlović.

  Dodala je da je priznanje Radoičića da je bio u Banjskoj i da je obavio svu logističku pripremu samo pokušaj da se sačuva Vučić i vlast.

  Ne kupuje se oklopno vozilo i sve to oružje vredno preko pet miliona evra u ‘Maksiju’. Da ne govorim o nemoralu, da sa jedne strane imate srpski narod koji, recimo južno od Ibra, jedva preživljava, a ovamo potpredsednik Srpske liste živi u vili na jezeru, kao Blejk Karington. – naglasila je Mihajlović.

   Istakla je da je 2013. na Kosovu i Metohiji bilo oko 145.000 Srba, a da ih je danas ispod 90.000.

  Verovatno će ih posle ovoga biti još manje, jer trpe ne samo teror Kurtija i albanskih ekstremista, već i od Srpske liste. – navela je Mihajlović.

  Naslovna fotografija: Zoran Petrović

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]