• 11 godina Alitora

  Bend “Alitor” iz Inđije danas obeležava 11 godina postojanja. Kakos u naveli na svojoj fejsbuk stranici, “priča benda je započeta na današnji dan, pre 11 godina, nastupom na inđijskoj gitarijadi” Bend je nastao svega mesec dana ranije, pa je bilo pravo iznenađenje kada je Alitor na gitarijadi održanoj 6.8.2011. osvojio drugo mesto. – Bend od […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  11 godina Alitora

  Bend “Alitor” iz Inđije danas obeležava 11 godina postojanja.

  Kakos u naveli na svojoj fejsbuk stranici, “priča benda je započeta na današnji dan, pre 11 godina, nastupom na inđijskoj gitarijadi”

  Alitor, 2011. godina, foto: Alitor

  Bend je nastao svega mesec dana ranije, pa je bilo pravo iznenađenje kada je Alitor na gitarijadi održanoj 6.8.2011. osvojio drugo mesto.

  – Bend od tad nastupa u istoj postavi. Sa istim fokusom – ciljem da sledimo srce i budemo iskreni u tome što radimo, ne prateći slepo trendove tržišta ili okoline, otkrivamo nova muzička prostranstva i pronalazimo načine da naš umetnički izražaj unapređujemo svakim novim izdanjem. 11 godina je već iza nas, ali vreme ovog benda tek dolazi! – naveo je bend u objavi.

  Alitor – „Spoznaja“ EP

  Za 11 godina postojanja, Alitor je lagano i uporno gradio bazu poštovalaca, a napori su krunisani na ovogodišnjem Exit festival, kada su nastupili na glavnoj bini, kao predgrupa legendarnom bendu Napalm Death.

  Na tom nastupu promovisali su i nedavno objavljen EP “Spoznaja”, prvo izdanje koje su snimili na srpskom jeziku.

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/alitor/

  Naslovna fotografija: Milan Šurbatović
  N. Radišić

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika