• 12,4 miliona dinara udruženjima koja se bave socio-humanitarnim aktivnostima

  Članovi Opštinskog veća će na sednici, koja se održava u sutra 20. aprila doneti odluku o dodeli 12,4 miliona dinara udruženjima koja se bave socio – humanitarnim aktivnostima. Prema predlogu ove odluke, najviše novca odnosno 7,6 miliona dinara biće dodeljeno organizaciji „4+1“ za projekat „Pomoć u kući odraslim i starijim licima“. Milion dinara  je predviđeno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  12,4 miliona dinara udruženjima koja se bave socio-humanitarnim aktivnostima

  Članovi Opštinskog veća će na sednici, koja se održava u sutra 20. aprila doneti odluku o dodeli 12,4 miliona dinara udruženjima koja se bave socio – humanitarnim aktivnostima.

  Prema predlogu ove odluke, najviše novca odnosno 7,6 miliona dinara biće dodeljeno organizaciji „4+1“ za projekat „Pomoć u kući odraslim i starijim licima“. Milion dinara  je predviđeno za projekat „Socijalno-ekonomska zaštita slepih, uključivanje slepih u društvene aktivnosti i podsticanje društvene brige o osobama sa vizuelnim hendikepom“ Međuopštinske organizacije slepih i slabovidih Inđija – Stara Pazova.

  Prema predlogu odluke, 570 hiljada dinara je namenjeno za projekat Opštinske organizacije invalida rada Inđija dok je pola miliona predviđeno  Udruženju tumača za lica oštećenog sluha Srbije.

  Opštinsko udruženje penzionera kao i udruženje „Srpski ratnik“ dobijaju po 500 hiljada dinara.

  Prema predlogu odluke, Centru za podršku, edukaciju, lični i personalni razvoj “Sinergija IN” predviđeno je 350 hiljada dinara za realizaciju projekta “savetovalište za porodicu”.

  Projekat “Zaštita boraca i invalida kroz negovanje antifašizma I negovanje tradicije svih narodnooslobodilačkih ratova Srbije” koji predlažđe Savez udruženja boraca NOR prema predlogu Odluke dobija 400 hiljada dinara za realizaciju.

   Udruženju obolelih od multiple skleroze Srema „Moj Srem“ predviđeno je 350 hiljada. Društvu za borbu protiv šećerne bolesti za projekat “Zajedno protiv dijabetesa” predviđeno je 200 hiljada dinara.

  Po 150 hiljada dinara predviđeno je  Udruženju distrofičara sremskog okruga i Udruženju paraplegičara Fruška Gora.

  Sednica Opštinskog veća će biti održana u zgradi opštine Inđija sa početkom u 10 sati.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]