• 18 miliona dinara za crkve i verske zajednice

  Lokalna samouprava je raspisala Konkurs za sufinansiranje projekata crkvi i verskih zajednica za izgradnju, dogradnju, adaptaciju, sanaciju ili rekonstrukciju crkava i verskih objekata kao i izgradnju ili obnovu parohijskih domova kapela. Takođe namena konkursa je i obnova ikona, verskih i sakralnih predmeta, za organizovanje crkvenih manifestacija i obeležavanje tradicionalnih godišnjica. Konkursom je obuhvaćena i naučno-istraživačku […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  18 miliona dinara za crkve i verske zajednice

  Lokalna samouprava je raspisala Konkurs za sufinansiranje projekata crkvi i verskih zajednica za izgradnju, dogradnju, adaptaciju, sanaciju ili rekonstrukciju crkava i verskih objekata kao i izgradnju ili obnovu parohijskih domova kapela.

  Takođe namena konkursa je i obnova ikona, verskih i sakralnih predmeta, za organizovanje crkvenih manifestacija i obeležavanje tradicionalnih godišnjica. Konkursom je obuhvaćena i naučno-istraživačku i izdavačku delatnost crkava i verskih zajednica.

  Kako se navodi u pozivu, najniži iznos novčanih sredstava koja se odobravaju po pojedinačnoj prijavi iznosi 50.000,00 dinara , a najviši iznos novčanih sredstava koja se odobravaju po pojedinačnoj prijavi iznosi 6.000.000,00 dinara.

  Prijave na javni konkurs se podnose Komisiji za izbor projekata crkava i verskih zajednica sa teritorije opštine Inđija, do 12. januara 2023. godine do 14 časova.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika