• Abba objavila nove pesme

  Švedska pop grupa Abba vratila se na scenu sa dve nove pesme “I Still Have Faith in You” i “Don’t Shut Me Down”. Obe pesme dostupne su na striming servisima. Nove pesme najavljuju i novi album “Voyage”, sa deset novih pesama, koji će biti objavljen 5. novembra. Poslednji album Abba je objavila 1982. godine, a […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Abba objavila nove pesme

  Švedska pop grupa Abba vratila se na scenu sa dve nove pesme “I Still Have Faith in You” i “Don’t Shut Me Down”. Obe pesme dostupne su na striming servisima.

  Nove pesme najavljuju i novi album “Voyage”, sa deset novih pesama, koji će biti objavljen 5. novembra.

  Poslednji album Abba je objavila 1982. godine, a 11 godina kasnije, tokom 1993. i 1994. godine, još tri pesme koje su snimljene deset godina ranije.

  Na stranici www.abbavoyage.com koja je danas postala aktivna, bend je pozvao publiku da im se pridruži i na “povratničkom” koncertu koji će biti održan u Londonskom “Queen Elizabeth Olympic Park” na proleće sledeće godine.

  – Koncert koji kombinuje staro i novo, mlade i ne tako mlade. Koncert koji je ponovo spojio nas četvoro – navodi se na sajtu.

  Radi se o svojevrsnom “povratničkom” koncertu benda, o kome smo već pisali, a na kome se oni neće lično pojaviti, već njhove hologramske projekcije, avatari, koji su za ove potrebe nazvani “abbatari”, a koje će pratiti desetočlani živi bend.

  Kako će to izgledati može se naslutiti iz spota “I Still Have Faith in You”.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika