• Alitor objavio EP “Spoznaja”

  Inđijski progressive thrash metal bend Alitor objavio je danas novi EP pod nazivom „Spoznaja“, obeležavajući na taj način desetogodišnjicu rada. – „Spoznaja“ ima tri pesme i ovo je prvi put da se bend publici predstavlja na maternjem, srpskom, jeziku. Bend je snimio sve tri pesme u periodu od februara do juna 2021. godine u beogradskom studiju Citadela […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Alitor objavio EP “Spoznaja”

  Inđijski progressive thrash metal bend Alitor objavio je danas novi EP pod nazivom „Spoznaja“, obeležavajući na taj način desetogodišnjicu rada.

  – „Spoznaja“ ima tri pesme i ovo je prvi put da se bend publici predstavlja na maternjem, srpskom, jeziku. Bend je snimio sve tri pesme u periodu od februara do juna 2021. godine u beogradskom studiju Citadela Sound Production; ovo je već ustaljena receptura, budući da bend sa Lukom Matkovićem (Quasarborn) i pomenutim studiom sarađuje od samog početka – naveo je Alitor u saopštenju.

  Digitalnu verziju „Spoznaje“ objavila je domaća izdavačke kuće Take It Or Leave It, CD putem nemačke kuće „Pottmortem Records“, dok će vinyl izdanje sledeće godine objaviti „Doc Gator Records“.

  Pesme su objavljene i na zvaničnom youtube kanalu benda.

  – Želeli smo da ovog puta zaista izađemo iz naše zone komfora i probamo da snimimo nešto „drastično“ drugačije od svega što je do sada bend radio najavio je ranije za IN Medija frontmen benda Marko Todorović, objašnjavajući zašto bend, po prvi put objavljuje pesme na maternjem jeziku.

  Naslovna fotografija: Milan Šurbatović
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika