Besplatan prevoz na koncert Iron Maiden za penzionere iz Paraćina

Categories Muzika, SrbijaPosted on

Lgendarni britanski bend Iron Maiden održaće koncert 24. maja u beogradskoj Štark areni u okviru svoje turneje “Legacy Of The Beast 2022”, karte za ovaj koncert puštene su u prodaju 6. decembra.

Priliku da ovaj bend čuju i pogledaju uživo imaće i Paraćninski penzioneri kojima je Udruženje penzionera toj grada omogućilo besplatan prevoz na koncert u Beograd ukoliko žele da idu nakoncert.

Tu informaciju je za Nova.rs potvrdio i predsednik ovog udruženja Milan Ilić.

– Mi smo svi penzioneri, ali smo mahom i bivši rokeri. Te, 1975. godine, kad je nastao taj bend, mi smo imali između 20 i 25 godina. Oni još uvek imaju obožavaoce među penzionerima, jer to je njihova generacija – kaže Ilić.

On dodaje da je veliki broj penzionera zainteresovan za koncert.

– Pošto znamo kakvo je finansijska situacija kod većine penzionera, mi smo odlučili da našim članovima obezbedimo besplatan prevoz do Beograda i nazad. Svako ko bude kupio kartu, a član je našeg udruženja, ima tu mogućnost. Naši članovi mogu na koncert da povedu i svoje sinove i unuke – podvlači Ilić.

On apeluje na najstarije sugrađane da na vreme obezbede kartu za koncert Iron Maidena.

– Veliko je interesovanje. Sad je još decembar, ali apelujem na sve da što pre kupe karte. Čak razmatramo i mogućnost da 13. jula, kad je planiran koncert u Sofiji, takođe organizujemo besplatan prevoz. Od nas je glavni grad Bugarske udaljen jednako koliko i Beograd, tako da nam to ne bi bio problem. Ipak, sve će zavisiti od interesovanja naših članova – poručuje Ilić.

Naslovna fotografija: Pixabay

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *