• Birokratija odlaže realizaciju projekta „turističke atrakcije“ u Starom Slankamenu

  Iako su krajem godine pojedini mediji objavili da će do aprila 2023. godine  biti  gotovo plutajuće šetalište na Dunavu u Starom Slankamenu, to se po svemu sudeći neće dogoditi. Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak saopštio je da je novac obezbeđen ali da su nastali problemi sa dokumentacijom odnosno dozvolama. – To je nešto što će […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Birokratija odlaže realizaciju projekta „turističke atrakcije“ u Starom Slankamenu

  Iako su krajem godine pojedini mediji objavili da će do aprila 2023. godine  biti  gotovo plutajuće šetalište na Dunavu u Starom Slankamenu, to se po svemu sudeći neće dogoditi.

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak saopštio je da je novac obezbeđen ali da su nastali problemi sa dokumentacijom odnosno dozvolama.

  To je nešto što će nam biti akcenat početkom godine, da stignemo, koliko je to moguće, da uradimo bar tu prvu fazu. Problem je „papirološke“ prirode, ko treba da da saglasnost za izgradnji. Da li su to Vode Vojvodine, Vode Srbije ili opština Inđija. Evo, borimo se već nekoliko meseci sa tim. Ne mogu da kažem kako ćemo to razrešiti ali ono što je najbitnije, sredstva su obezbeđena.. – kazao je Gak.

  Ministarstvo je na konkursu za dodelu subvencija i dotacija namenjenih za projekte razvoja turizma u 2022. godini za realizaciju ovog projekta dodelilo Turističkoj organizaciji 35 miliona dinara, dok je oko 20 miliona odvojila Opština Inđija.

  Naslovna: Turistička organizacija opštine Inđija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika