• Budžet za 2024. godinu na dnevnom redu lokalnog parlamenta

  Odbornici Skupštine opštine Inđija će na sutrašnjoj sednici nakon razmatranja doneti odluku o budžetu za 2024. godinu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Budžet za 2024. godinu na dnevnom redu lokalnog parlamenta

  Nakon što su većnici na sednici 12. decembra 2023. godine podržali predlog budžeta za narednu godinu, konačnu reč će dati odbornici Skupštine opštine Inđija na sednici koja je zakazana za sutra, sa početkom od 10 sati.

  Podsetimo da prema predlogu budžeta za narednu godinu, 148.188.479,61 dinara je predviđeno za rekonstrukciju Trga Slobode u centru Inđije. Ukoliko lokalni parlament usvoji budžet za 2024. godinu, projekat rekonstrukcije Trga Slobode ulazi u šestu godinu.

  Takođe, i ove godine u nacrtu budžeta za 2024. godinu nalazi se finansiranje rekonstrukcije, adaptacije i nadogradnju objekta policijske stanice u Inđiji. Sa planiranih i nikad realizovanih 7,8 miliona za iste namene iz 2022. godine, cena radova je u 2023. podignuta na 11 miliona dinara da bi isti projekat od 12,3 miliona dinara bio planiran i za narednu godinu.

  Na sednici lokalnog parlamenta će se razmatrati i Kadrovski plan Opštinske uprave opštine Inđija i Pravobranilaštva opštine Inđija za narednu godinu kao i Program uređivanja građevinskog zemlјišta za 2024. godinu.

  Takođe, na dnevnom redu je i predloga Odluke o donošenju strategije upravlјanja rizicima opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine kao i predlog Odluke o dopunama Odluke o komunalnom redu.

  Odbornici će utvrditi i predlog Rešenja o izmeni Rešenja o obrazovanju stručnog tima za realizaciju projekta javnog privatnog partnerstva sa elementima koncesije carinskog referata Inđija i slobodne zone u Inđiji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija