• Budžet: Za dva meseca cena radova uvećana za 3,2 miliona dinara

  Iznos od 11 miliona dinara iz budžeta opštine Inđija je planiran za finansiranje rekonstrukcije, adaptacije I nadogradnju objekta policijske stanice u Inđiji. Visina izdvajanja je u odnosu na prošlu godinu, kada je takođe planirano ovo finansiranje, porasla je za tri miliona dinara. Projekat rekonstrukcije, adaptacije i nadogradnje pomoćnog objekta policijske stanice koji će se nalaziti u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Budžet: Za dva meseca cena radova uvećana za 3,2 miliona dinara

  Iznos od 11 miliona dinara iz budžeta opštine Inđija je planiran za finansiranje rekonstrukcije, adaptacije I nadogradnju objekta policijske stanice u Inđiji. Visina izdvajanja je u odnosu na prošlu godinu, kada je takođe planirano ovo finansiranje, porasla je za tri miliona dinara.

  Projekat rekonstrukcije, adaptacije i nadogradnje pomoćnog objekta policijske stanice koji će se nalaziti u dvorištu zgrade planiran je I budžetom u prošloj 2022. Godini ali nije ostvaren te je isti projekat prenesen u 2023. godinu sa uvećanjem od čitavih tri miliona dinara i dvesta hiljada dinara.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/opstina-indjija-izdvaja-8-miliona-dinara-za-salter-salu-u-policijskoj-stanici/

  Isti ovaj plan većnici usvojili su pre samo tri meseca (14. Oktobra 2022. Godine) kada je planirana cena radova iznosila 7 894 960,74 dinara bez PDV-a da bi već u decembru 2022. godine kada je usvajan budžet za 2023.

  Lokalna samouprava će prema već postojećem projektu i odluci o realizaciji istog, finansirati radove na elektroenergetskim instalacijama, grejanju i ventilaciji kao i radove na adaptaciji i dogradnji postojećih garaža u dvorištu policijske stanice.

  Prethodne radove na rekonstrukciji policijske stanice u Inđiji (podovi, zidovi i instalacije, fasada, krov) koji su završeni prošlog leta, finansiralo je nadležno Ministarstvo unutrašnjih poslova.

  V. Marinčić (IN Medija)

  Čitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjijski-policajci-uskoro-u-sredjenim-prostorijama/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija