• Članica Saveta REM-a pohvalila rijaliti program Pinka

  Članica Saveta REM-a Aleksandra Janković pohvalila je rijaliti program televizije Pink jer, kako je rekla, otvara pitanja od društvenog značaja, kao što su pitanja o abortusu, crkvi ili toleranciji. –Vi ste naučili ljude da tolerišu jedni druge, a ljude koji gledaju naučili ste kada se koji verski praznici slave. – obratila se Janković vlasniku Pinka […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Članica Saveta REM-a pohvalila rijaliti program Pinka

  Članica Saveta REM-a Aleksandra Janković pohvalila je rijaliti program televizije Pink jer, kako je rekla, otvara pitanja od društvenog značaja, kao što su pitanja o abortusu, crkvi ili toleranciji.

  Vi ste naučili ljude da tolerišu jedni druge, a ljude koji gledaju naučili ste kada se koji verski praznici slave. – obratila se Janković vlasniku Pinka Željku Mitroviću nakon predstavljanja elaborata njegove televizije na konkursu za dodelu nacionalne frekvencije.

  Mitrović je potvrdio da je „previše dobrih stvari emitovano“, i dodao da nije tačna „priča o nasilju“ i da nasilje nije emitovano na nacionalnoj televiziji, već „na strimovima gde je dozvoljeno“.

  Slične vesti:

  REM pokrenuo prekršajni postupak protiv televizija B92, Pink, Prva i Hepi

  Članica REM-a Višnja Aranđelović pitala je da li će Mitrović nastaviti da u informativnom programu iznosi optužbe na račun pojedinaca koji nisu u mogućnosti da se brane, i koja je garancija da toga neće biti.

   – Uvek kad sam pisao otvorena pisma, televizija Pink je bila napadnuta. Zadržaćemo pravo da branimo kompaniju ili zaposlene od svakog brutalnog napada, a ako bilo gde prekršimo zakon, imamo vas da nas kaznite ili oduzmete frekvenciju. –  rekao je Mitrović.

   On je istakao da se ne treba osvrtati na prošlost.

   – Pošto nam niste uzeli frekvenciju, ta priča je završena. Da je bio problem, vi biste nam je oduzeli. – rekao je Mitrović.

  Na pitanje da li će u pismima koristiti jezik mržnje kao do sada, vlasnik je rekao da „ne podnosi jezik mržnje“.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/kreni-promeni-predali-rem-u-peticiju-sa-vise-od-200-000-potpisa-zahtev-da-rade-po-zakonu/

  Naslovna: skrinšot Youtube

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]