• ČortaFest krajem oktobra u Kulturnom centru

  Festival planinarsko i avanturističkog filma, ČortaFest dvanaesti po redu održaće se od 22. do 24. oktobra u velikoj sali Kulturnog centra u Inđiji u organizaciji Planinarskog kluba “Železničar” iz Inđije. Festival je zbir amaterskih radova, adrenalinskih avantura, sportskih disciplina na otvorenom ali i vrhunske svetske produkcije. Ove godine, ČortaFest je deo programa obeležavanja 120 godina […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ČortaFest krajem oktobra u Kulturnom centru

  Festival planinarsko i avanturističkog filma, ČortaFest dvanaesti po redu održaće se od 22. do 24. oktobra u velikoj sali Kulturnog centra u Inđiji u organizaciji Planinarskog kluba “Železničar” iz Inđije.

  Festival je zbir amaterskih radova, adrenalinskih avantura, sportskih disciplina na otvorenom ali i vrhunske svetske produkcije. Ove godine, ČortaFest je deo programa obeležavanja 120 godina planinarstva u Srbiji i podržan je od strane Planinarskog saveza Srbije.

  Program ČortaFesta

  22. oktobar
  – Projekcije takmičarskih filmova

  23. oktobar
  – Projekcije takmičarskih filmova
  – Projekcija filma povodom 120 godina planinarstva u Srbiji
  – Tribina povodom 120 godina planinarstva u Srbiji

  24. oktobar
  – Projekcije takmičarskih filmova
  – Proglašenje najboljih filmova 12 ČortaFesta
  – Koktel

  Nekada deo multidisciplinarne manifestacije Dunavske čarolije, koja se održava svake godine poslednjeg vikenda avgusta meseca u vikend naselju Čortanovci Dunav, ČortaFest se od ove godine osamostaljuje i postaje zaseban događaj.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura