• Danas i sutra vakcinacija i revakcinacija na više punktova u inđijskoj opštini

  Danas od 14 do 19 časova na vakcinalnom punktu Doma zdavlja u Inđiji vršiće se imunizacija građana bez zakazivanja Sinofarm vakcinom. Vakcinacija pomenutom vakcinom u toku je i u naseljenim mestima Beška i Novi Slankamen. Vakcinacija traje do 13 časova sa tim što novoslankamenčani na raspolaganju imaju 50 vakcina. Maradičanima je takođe do 13 časova […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Danas od 14 do 19 časova na vakcinalnom punktu Doma zdavlja u Inđiji vršiće se imunizacija građana bez zakazivanja Sinofarm vakcinom.

  Vakcinacija pomenutom vakcinom u toku je i u naseljenim mestima Beška i Novi Slankamen. Vakcinacija traje do 13 časova sa tim što novoslankamenčani na raspolaganju imaju 50 vakcina.

  Maradičanima je takođe do 13 časova organizovana imunizacija bez zakazivanja za 50 pacijenata kao i revakcinacija onih koji su primili prvu dozu.

  U subotu 15. maja od 8 do 16 časova u inđijskom Domu zdravlja zakazana je vakcinacija Sinofarm vakcinom bez zakazivanja dok je u Ljukovu zakazana revakcinacija od 8 do 13 časova Fajzer vakcinom.

  AUTOR: inmedija.rs

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]