Danas počinje Belgrade Beer Fest 2021. – pogledajte spisak izvođača!

Categories NOVO, Srbija, ZABAVAPosted on

Beer fest 2021. počinje večeras na beogradskom Ušću. Uz degustaciju piva, publiku će prve veče zabavljati Bijelo Dugme, ali i Tap 011, Galija i Blaža i Kljunovi.

Festival će biti otvoren do nedelje i na njemu će nastupiti ukupno više od 52 izvođača na dve festivalske bine. Ukupno 32 izvođača nastupiće na glavnoj bini, među kojima su: Marčelo, Atheist Rap, Balkanika, Repetitor, Obojeni Program, S.AR.S, Dejan Petrović, Električni Orgazam, Divlje Jagode, Neverne Bebe, Đura i Mornari, Van Gogh, Kiki Lesandrić i Piloti, Atomsko sklonište, Artan Lili i mnogi drugi.

Druga bina zove se „Riff and beer“ i na njoj će nastupiti 20 bendova. Među njima su: Deca Loših Muzičara, Kristali, Love Hunters, Zvoncekova Bilježnica, KBO!, Iskaz, Bjesovi, Zona B i drugi.

blank

Ulaz na festival je besplatan, a posetioci će na ulazu morati da pokažu dokaz o kompletnoj vakcinaciji (primljene obe vakcine) ili negativan PCR ili antigenski test.

– Za građane koji nemaju potvrdu o vakcinaciji ili negativan test biće omogućeno da na licu mesta urade brzi antigenski test. Punkt za testiranje biće postavljen ispred Tržnog centra Ušće tokom svih pet dana trajanja festivala – poručili su organizatori festivala.

blank

Iako je prvenstveno “festival piva”, ove godine je štandovima sa tim pićem posvećena najmanja pažnja, pa se čak ni na zvaničnom sajtu ili zvaničnim nalozima na društvenim mrežama ne mogu pronaći informacije o vrstama piva i proizvođačima koji će se ove godine predstaviti i da li će biti novih piva koje će posetioci moći da degustiraju po prvi put.

Očekuje se da će i ove godine veliko interesovanje izazvati štandovi malih kraft pivara, koje su sve popularnije u Srbiji, pa i u našoj opštini.

Ljubitelji piva imaće priliku da u Vojvodini posete još dve slične manifestacije pre kraja leta. U okviru manifestacije “Velikogospojinski dani” u Novom Bečeju će 23. avgusta biti otvorena i “ulica Zanatskog piva”, dok se tradicionalni Zrenjaninski „Dani piva“ ove godine održavaju 36. put u periodu 25-29. avgusta.

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *