• Direktorka Fondacije: Potvrda osuđujuće presude za ubistvo Ćuruvije jedino pravedna

  Izvršna direktorka Slavko Ćuruvija Fondacije Ivana Stevanović ocenila je da bi potvrda osuđujuće presude optuženima za ubistvo bio jedini pravedan epilog za Ćuruviju i njegovu porodicu, ali i građane. Ona je za televiziju Insajder ocenila da su „dugo trajali“ pokušaji da ubistvo Slavka Ćuruvije bude zataškano. – Jako dugo se na njemu nije ozbiljno radilo. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Direktorka Fondacije: Potvrda osuđujuće presude za ubistvo Ćuruvije jedino pravedna

  Izvršna direktorka Slavko Ćuruvija Fondacije Ivana Stevanović ocenila je da bi potvrda osuđujuće presude optuženima za ubistvo bio jedini pravedan epilog za Ćuruviju i njegovu porodicu, ali i građane.

  Ona je za televiziju Insajder ocenila da su „dugo trajali“ pokušaji da ubistvo Slavka Ćuruvije bude zataškano.

  Jako dugo se na njemu nije ozbiljno radilo. To ukazuje na centre moći kojima nije u interesu da se sazna istina. – navela je izvršna direktorka Slavko Ćuruvija Fondacije.

  Ocenila je da se danas u Srbiji ne može govoriti o slobodnom i profesionalnom radu novinara, ali i da „i dalje postoje oaze profesionalnog novinarstva“ koje su po njenim rečima, sve manje.

  Pre ubistva Slavka Ćuruvije, na njega se pucalo iz svih medijskih i političkih oružja. I danas je u Srbiji uzavrela atmosfera, prelaze se neke zakonske granice u targetiranju odredjenog korpusa novinara i medija. – navela je Stevanović.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]