• Đorđević: U Beški tri, u Novom Slankamenu dva lekara

  Nakon najave da je u Domu zdravlja zaposleno novih pet lekara, nadležni najavljuju da je Beška ambulanta pojačana sa još jednim lekarom, ukupno tri dok će u Novom Slankamenu meštanima biti na raspoaganju dva lekara koja će raditi u smenama. Prema rečima direktora Doma zdravlja dr Dragana Đorđeviča u Novom Slankamenu će ponovo biti dostupna […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Đorđević: U Beški tri, u Novom Slankamenu dva lekara

  Nakon najave da je u Domu zdravlja zaposleno novih pet lekara, nadležni najavljuju da je Beška ambulanta pojačana sa još jednim lekarom, ukupno tri dok će u Novom Slankamenu meštanima biti na raspoaganju dva lekara koja će raditi u smenama.

  Prema rečima direktora Doma zdravlja dr Dragana Đorđeviča u Novom Slankamenu će ponovo biti dostupna dva lekara.

  Novi Slankamen je ranije imao dva lekara ih ratmo. Postojaće dve smene. Međutim, nije bilo kadrova ranije tako da to ranije nismo mogli da ispunimo. – kazao je lokalnim medijima Dragan Đorđević.

  Novog direktora Doma zdravlja, Dragana Đorđevića čekaju brojni problemi u toj ustanovi.

  Loša opremljenost Doma zdravlja i nedovoljno opremljene i nerenovirane ordinacije i čekaonice su samo deo problema. Najveći problem, kao i u drugim zdravstvenim ustanovama, je nedostatak lekara, posebno specijalista. Stoga će posao novog direktora biti dodatno teži, jer će se součiti sa problemom koji će biti njemu stavljen na teret, iako ga je potrebno rešavati sistemski.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gak-dom-zdravlja-dobio-pet-novih-lekara-uskoro-lekar-u-svim-selima/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija