Dnevni red sa temom o tekstu u Informeru nije usvojen

Članovi skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje, posle više od jednog časa rasprave, nisu usvojili dnevni red čija je tema bila intervju višestruko osuđivanog silovatelja tabliodu Informer, jer je od 17 prisutnih članova, „za“ glasalo sedam, devetoro ih je bilo protiv, a jedan uzdržan. Predsednik Odbora Siniša Kovačević je, nakon polemike sa predstavnicima Srpske napredne […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Dnevni red sa temom o tekstu u Informeru nije usvojen

Članovi skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje, posle više od jednog časa rasprave, nisu usvojili dnevni red čija je tema bila intervju višestruko osuđivanog silovatelja tabliodu Informer, jer je od 17 prisutnih članova, „za“ glasalo sedam, devetoro ih je bilo protiv, a jedan uzdržan.

Predsednik Odbora Siniša Kovačević je, nakon polemike sa predstavnicima Srpske napredne stranke, rekao da je sednica sazvana ne zbog činjenice da je napravljen intervju, već zato što je to „skandalozan intervju“, urađen „iz niskih pobuda, da se dođe do određene količine novca i određenog broja klikova“.

To što je objavljeno izazvalo je ponovnu viktimizaciju žena koje su prošle tu golgotu i njihovih porodica, naglasio je Kovačević.

Naslovna: Youtube skrinšot

Izvor: Fonet

IN Medija

PROČITAJTE JOŠ:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/odredjen-pritvor-visestrukom-silovatelju/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Srbija