• Doktor “Javora” ošamario kapitena i pomoćnog trenera “Inđije” posle utakmice

  Fizioterapeut FK Javora Miodrag Kurtić udario je šamar kapitenu FK Inđije Vladanu Milosavljevu i pomoćnom treneru Goranu Dragojliću, rekao je direktor FK Inđija Dragan Pilipović za IN Medija. Kako je naveo, Kurtić je to uradio „iz čista mira“, nakon utakmice Javor – Inđija 27. avgusta, koju su inđinčani dobili sa 3:1 i na kojoj je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Doktor “Javora” ošamario kapitena i pomoćnog trenera “Inđije” posle utakmice

  Fizioterapeut FK Javora Miodrag Kurtić udario je šamar kapitenu FK Inđije Vladanu Milosavljevu i pomoćnom treneru Goranu Dragojliću, rekao je direktor FK Inđija Dragan Pilipović za IN Medija.

  Kako je naveo, Kurtić je to uradio „iz čista mira“, nakon utakmice Javor – Inđija 27. avgusta, koju su inđinčani dobili sa 3:1 i na kojoj je Milosavljev bio strelac trećeg gola.

  – Milosavljeva je udario otvorenom šakom u pravcu lica, a trenera Dragojlića nogom u predelu butine – objašnjava on.

  Pilipović dodaje da je incident prijavljen Disciplinskoj komisiji FSS i očekuje da će Kurtić biti kažnjen u skladu sa propisima.

  – Iz čista mira je to uradio. Igrači su se pozdravljali, čestitali su nam i onda je došao on i napravio cirkus. Ali sad će ga kazniti novčano, pa mu neće pasti na pamet da to više uradi – rekao je Pilipović.

  Mediji spekulišu da su nadležni u Disciplinskim organima FSS-a evidentirali je da je “Kurtić odavno poznat kao problematičan čovek,” uz ocenu da mu zbog ovog čina “sleduje drakonska kazna”, odnosno „duža suspenzija“.

  Fotografija: Miodrag Kurtić, doktor Javora: Printscreen/You Tube/Info LIGA Ivanjica
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  GG „Inđija i ti“ u akciji povodom Dana planete

  U susret današnjem Danu planete zemlje, preko 50 aktivista i aktivistkinja Grupe građana “Inđija i ti” u subotu 20. aprila očistilo je okolinu Jarkovačkog jezera i prikupilo 103 džaka […]

  Šta inđinčani očekuju od buduće vlasti

  Građani Inđije nakon lokalnih izbora, koji su zakazani za 2. jun, očekuju da naredna vlast reši probleme na koje su im građani ukazivali prethodnih godina. […]