• Dokumentarac o Džordž Majklu stiže u junu

  Dokumentarni film „George Michael: Freedom Uncut“ biće objavljen kao globalni bioskopski događaj u bioskopskim salama širom sveta u junu ove godine. Dokumentarni film prati život Džordža Majkla posle izdavanja prvog samostalnog albuma „Faith“ iz 1987. i nastanak njegovog nastavka „Listen Without Prejudice: Vol 1“ iz 1990. Godine, piše People. Dokumentarni film sadrži intervjue sa Stivijem […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dokumentarac o Džordž Majklu stiže u junu

  Dokumentarni film „George Michael: Freedom Uncut“ biće objavljen kao globalni bioskopski događaj u bioskopskim salama širom sveta u junu ove godine. Dokumentarni film prati život Džordža Majkla posle izdavanja prvog samostalnog albuma „Faith“ iz 1987. i nastanak njegovog nastavka „Listen Without Prejudice: Vol 1“ iz 1990. Godine, piše People.

  Dokumentarni film sadrži intervjue sa Stivijem Vonderom, Eltonom Džonom, Rikijem Džervesom, Najlom Rodžersom, Markom Ronsonom, Trejsi Emin, Liamom Galagerom, Meri Džej Blajdž, Žan Polom Gotijem, Džejmsom Kordenom i Tonijem Benetom, kao i Naomi Kembel, Kristi Tarlington, Sindi Kraford, Tatjana Patitz i Linda Evangelista — supermodeli koji su se pojavili u Michaelovom kultnom muzičkom spotu „Freedom! ’90“ . George Michael Freedom Uncut će istražiti pevačev kulturni uticaj i pratiti njegovu karijeru sve do ere koja je okruživala njegov najprodavaniji album iz 1990. Listen. Vithout Prejudice Vol. 1.

  Kroz nikada ranije viđene snimke iz prve ruke, dokumentarac će pustiti gledaoce da učestvuju u stvaranju Slušaj bez predrasuda Vol 1, kao i Michaelovoj kasnijoj tužbi protiv Soni Music-a na osnovu optužbi da izdavačka kuća nije ponudila punu podršku „Outside“ karijera pevača. U filmu se takođe istražuje i muzičarev odnos sa njegovom prvom ljubavlju Anselmom Felepom, kome je dijagnostikovan HIV i koji je umro od simptoma povezanih sa AIDS-om usred sudske bitke Majkla sa Soni Music-om 1993. godine.

  Džordž Majkl je preminuo u 53. godini na Božić 2016. Godine.

  – Džordž Majkl je bio inspirativan umetnik čija priča zaslužuje da bude podeljena na velikom platnu u celom svijetu. U čast Džordžovog rođendana (25.6.) ovog juna, oduševljeni smo što radimo s Dejvidom Ostinom i našim partnerima u Trafalgar Releasing kako bismo obožavaocima omogućili do sada neprikazan pristup njegovom izvanrednom životu na pozornici i izvan nje – kazao je Tom Mekej, predsednik Premium sadržaja u Sony Music Entertainmentu, povodom informacije o predstojećem bioskopskom eventu i dokumentarnom filmu o Džordžu Majklu.

  Mark Alenbi, izvršni direktor Trafalgar Releasinga, dodao je:

  – Ponosni smo što donosimo poslednji rad Džordža Majkla na veliko platno u ovom globalnom bioskopskom događaju. Kao umetnik ćija muzika nastavlja da odjekuje kroz generacije, ovaj događaj biće prikladna počast njegovom životu i karijeri, koja će pružiti obožavaocima priliku da zajednički slave njegov život u bioskopima širom sveta. –

  Dokumentarni film “George Michael: Freedom Uncut” biće objavljen kao globalni bioskopski događaj 22. juna.

  Naslovna fotografija : Frank Doran/Rex/Shutterstock – George Michael  2011

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI