• Domaći film “Zlatni dečko“ u Kulturnom centru Inđija

  Na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Inđija 15. i 16. januara je domaći film „Zlatni dećko“. Režiju potpisuje Ognjen Janković dok su scenario radiliAleksa i Vuk Ršumović ali  i sam reditelj. U ovoj drami uloge tumače: Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović. .Radnja filma: Denis Marković je talentovani fudbaler koji […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Domaći film “Zlatni dečko“ u Kulturnom centru Inđija

  Na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Inđija 15. i 16. januara je domaći film „Zlatni dećko“.

  Režiju potpisuje Ognjen Janković dok su scenario radiliAleksa i Vuk Ršumović ali  i sam reditelj. U ovoj drami uloge tumače: Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović.

  https://www.youtube.com/watch?v=BC0ledU8R2I&t=16s
  Trejler

  .Radnja filma:

  Denis Marković je talentovani fudbaler koji veoma mlad dospeva u sam vrh svetskog fudbala, ali zbog problema sa karakterom ne uspeva da opstane na tom nivou.

  Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer Čaki pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove reputacije ne uspeva u tome. Denis polako zaboravlja na fudbal i koncentriše se na izlaske. Čaki upada u probleme zbog kockanja i primoran je da prebije svoj dug zelenašima Soniju i Džoniju menadžerskim pravima na Denisa.

  Soni i Džoni zatiču Denisa u očajnom fizičkom i psihičkom stanju. Pokušavaju da ga dovedu u red, ali Denis odbija bilo kakvu saradnju. U trenutku kad Soni i Džoni razmišljaju da odustanu, iz zatvora izlazi njihov drugar Maki, koji je opznat po svom nezgodnom karakteru.

  Maki postaje Denisov čuvar i stalni pratilac. Njih dvojica od starta ulaze u otvorenu borbu, ali malo po malo, Maki uspeva da dopre do Denisa svojim netradicionalnim metodama. Denis se vraća u formu i dobija šansu u srpskom prvoligašu. Nakon spektakularne partije u dresu novog kluba ponovo dolazi u centar medijske pažnje. Novi problem se javlja kad zapada za oko iskaljenom menadžeru Omeru, koji ne preza ni od čega da dođe do onoga što želi.

  Projekcije filma su planirane za 18 i 20:30 časova.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura