• dr Dragan Đorđević: Planiramo rekonstrukciju ambulanti u selima opštine Inđija

  U toku je izrada projekta rekonstrukcije ambulante u Krčedinu, najavio je direktor Doma zdravlja „Milorad Mika Pavlović“  dr Dragan Đorđević. On je na konferenciji za medije rekao da je u planu, nakon rekonstrukcije u Krčedinu, saniranje objekata i u ostalim naseljenimmestima opštine Inđija. Lokalna samouprava je danas saopštila da su usled konstantog curenja vode iz […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  dr Dragan Đorđević: Planiramo rekonstrukciju ambulanti u selima opštine Inđija

  U toku je izrada projekta rekonstrukcije ambulante u Krčedinu, najavio je direktor Doma zdravlja „Milorad Mika Pavlović“  dr Dragan Đorđević.

  On je na konferenciji za medije rekao da je u planu, nakon rekonstrukcije u Krčedinu, saniranje objekata i u ostalim naseljenimmestima opštine Inđija.

  Lokalna samouprava je danas saopštila da su usled konstantog curenja vode iz toplovodne mreže, izvršeni radovi na zameni cevi na kritičnim mestima, čime je sprečeno podrivanje temelja objekata Doma zdravlja u Inđiji.

  Sam Dom zdravlja i sva ta instalacija je stara preko 43 godine i očekivano je bilo tako nešto bude – kazao je dr Dragan Đorđević.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija