dr Dragan Đorđević: Planiramo rekonstrukciju ambulanti u selima opštine Inđija

U toku je izrada projekta rekonstrukcije ambulante u Krčedinu, najavio je direktor Doma zdravlja „Milorad Mika Pavlović“  dr Dragan Đorđević. On je na konferenciji za medije rekao da je u planu, nakon rekonstrukcije u Krčedinu, saniranje objekata i u ostalim naseljenimmestima opštine Inđija. Lokalna samouprava je danas saopštila da su usled konstantog curenja vode iz […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
dr Dragan Đorđević: Planiramo rekonstrukciju ambulanti u selima opštine Inđija

U toku je izrada projekta rekonstrukcije ambulante u Krčedinu, najavio je direktor Doma zdravlja „Milorad Mika Pavlović“  dr Dragan Đorđević.

On je na konferenciji za medije rekao da je u planu, nakon rekonstrukcije u Krčedinu, saniranje objekata i u ostalim naseljenimmestima opštine Inđija.

Lokalna samouprava je danas saopštila da su usled konstantog curenja vode iz toplovodne mreže, izvršeni radovi na zameni cevi na kritičnim mestima, čime je sprečeno podrivanje temelja objekata Doma zdravlja u Inđiji.

Sam Dom zdravlja i sva ta instalacija je stara preko 43 godine i očekivano je bilo tako nešto bude – kazao je dr Dragan Đorđević.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.