• Dragan Čiča: Sve sem pobede Crvene Zvezde biće senzacija

  Fudbaleri Inđije ugostiće Crvenu Zvezdu 27. oktobra u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije, odlučio je žreb. Propozicije takmičenja su takve da se do polufinala igra samo jedan meč te će Inđija biti domaćin Crvenoj zvezdi a predviđeno je da se sve utakmice šesnaestine finala odigraju 27. oktobra. Fudbalerima Inđije ovo nije prvi susret sa crveno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dragan Čiča: Sve sem pobede Crvene Zvezde biće senzacija

  Fudbaleri Inđije ugostiće Crvenu Zvezdu 27. oktobra u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije, odlučio je žreb. Propozicije takmičenja su takve da se do polufinala igra samo jedan meč te će Inđija biti domaćin Crvenoj zvezdi a predviđeno je da se sve utakmice šesnaestine finala odigraju 27. oktobra.

  Fudbalerima Inđije ovo nije prvi susret sa crveno – belim i što se statistike tiče ona je na strani Zvezde, predstojeći susret dva kluba za IN Medija komentariše novinar Sport kluba Dragan Čiča,

  Koje su realne šanse fudbalera Inđije u odmeravanju snaga sa Crvenom Zvezdom?

  – Crvena zvezda je svakako veliki favorit u tom meču, ali daleko od toga da Inđiju treba otpisati unapred. Inđija ima mlad, poletan tim, verujem sa ogromnim samopuzdanjem nakon dobrih rezultata u prvenstvu, a nema sumnje i da će susret sa Crvenom zvezdom biti dodatni podstrek za igrače. Koliko sam video Inđija ume da odigra vrlo kvalitetno, na momente moderan i direktan fudbal. Crvena zvezda će sigurno biti u kombinovanom sastavu i pretpostavljam više fokusirana na prvenstvo. Uz to, biće i iscrpljena od mečeva u Ligi Evrope. Ipak, beogradski klub ima dovoljno kvalitetnih igrača da i u takvim okolnostima bude u prednosti i nadam se da mu neće trebati favorizovanje od strane sudija da bi prošao u narednu fazu. Sve sem pobede Crvene zvezde biće senzacija. 

  Inđija nastupa pred svojom publikom, koliko to može da doprinese rezultatu, igri, rasterećenosti…?

  -Osim kada gostuje Partizanu, Crvena zvezda se ni najednom stadionu ne susreće sa ozbiljnim pritiskom i pretpostavljam da će čak biti prisutan veći broj njenih navijača. U nekom psihološkom smislu, za igrače Inđije domaći teren može da bude prednost, da budu hrabri, da probaju da se suprotstave ili čak napadnu zvučnog protivnika. 

  Liga Evrope i prvenstvene utakmice koliko mogu uticati na pad koncentracije fudbalera Crvene zvezde?

  -Svežina će biti važan faktor, ali Crvena zvezda i sa promenjenim timom, sa mladim igračima na terenu i nekim, koji bi bili rezervisti uregularnim uslovima, ne bi trebalo da ima problema da ostvari pobedu. Za Inđiju idealna prilika za promociju nekih igrača, meč gde će moći da vidi koliko je daleko od najboljih ekipa u zemlji i apsolutno može da izađe bez ikakvog pritiska. Nisam siguran da je i sam klub imao ambiciju da da se bori za prelazak u viši rang na početku sezone, tako da i je ovaj meč čist bonus za igrače, grad i ne sumnjam u dobar meč i lepu atmosferu na stadionu. 

  Osmina finala Kupa Srbije planirana je za 1. decembar, četvrtfinale 4. aprila iduće godine, polufinale 11. a finale 26. maja.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija