• Drastično povećanje broja zaraženih u Inđiji

  Broj zaraženih virusom korona u Inđiji i dalje raste, a prema informacijama Zavoda za javno zdravlje koje prenosi sremska televizija, na teritoriji opštine trenutno su zaražene 123 osobe. To je vše nego dvostruko povećanje u odnosu na prošli petak, kada je bilo 57 zaraženih. Kako se navodi, među obolelima je najviše mlađih osoba. U Kovid […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Drastično povećanje broja zaraženih u Inđiji

  Broj zaraženih virusom korona u Inđiji i dalje raste, a prema informacijama Zavoda za javno zdravlje koje prenosi sremska televizija, na teritoriji opštine trenutno su zaražene 123 osobe. To je vše nego dvostruko povećanje u odnosu na prošli petak, kada je bilo 57 zaraženih.

  Kako se navodi, među obolelima je najviše mlađih osoba.

  Ulaz u Dom zdravlja Milorad Mika Pavlović, Inđija

  U Kovid ambulanti u Inđiji dežuraju tri lekarske ekipe, a zdravstveni radnici navode da je epidemiološka situacija “zabrinjavajuća” i apeluju na sve građane da se vakcinišu. Apel se posebno odnosi na mlađe osobe, kod kojih je procenat vacinisanih niži, a koji u najvećoj meri oboljevaju od COVID19 i imaju tešku kliničku sliku. Zbog toga se bolnice širom Srbije pune uglavnom mlađim ljudima.

  Inđinčanima su dostupne Fajzer i Sinofarm vakcine, a vakcinalni punkt je radnim danima otvoren od 8 do 19 časova, dok je subotom radno vreme od 8 do 14 časova.

  Lekari podsećaju građane i da se pridržavaju epidemioloških mera.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija