Dušan Lemaić se jedini prijavio na konkurs za direktora Komunalca

Opštinska Komisija za sprovođenje Konkursa za izbor direktora javnih preduzeća je na sednici, održanoj 3. avgusta 2022. godine, konstatovala da je na Javni konkurs za imenovanje direktora JKP Komuinaac pristigla jedna prijava i to upravo dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora tog preduzeća, Dušana Lemaića. Lemaić je na mesto direktora Komunalca imenovan 18. juna 2018. godine dok […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Dušan Lemaić se jedini prijavio na konkurs za direktora Komunalca

Opštinska Komisija za sprovođenje Konkursa za izbor direktora javnih preduzeća je na sednici, održanoj 3. avgusta 2022. godine, konstatovala da je na Javni konkurs za imenovanje direktora JKP Komuinaac pristigla jedna prijava i to upravo dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora tog preduzeća, Dušana Lemaića.

Lemaić je na mesto direktora Komunalca imenovan 18. juna 2018. godine dok mu je mandati istekao 28. juna 2022. godine. Na sednici lokalnog parlamenta, koja je održana 30. juna, odbornici su doneli Odluku o sprovođenju Javnog konkursa za izbor direktora JKP Komunalac.

Na sednici Skupštine opštine Inđija, održane 30. juna, odbornici su nakon donošenja odluke o prestanku mandata dotadašnjem direktoru JKP “Komunalac“ Dušanu Lemaiću glasali i za imenovanje vršioca dužnosti direktora tog javnog preduzeća. Na to mesto imenovan je upravo Lemaić. Nakon toga je raspisan konkurs.

Kako se navodi u obrazloženju Komisije, na sednici trećeg avgusta, članovi Komisije su sproveli izborni postupak proverom i ocenjivanjem stručne osposobljenosti, znanja i veštine kandidata.

Nakon toga, članovi Komisije su se sastali 12. avgusta 2022. godine i doneli odluku u kojoj se navodi da je Dušan Lemaić ispunio uslove za imenovanje direktora JKP Komunalac

Članovi Komisije koji su doneli odluku su : Branko Despotović, predsednik Komisije i članovi Nikola Malić, Bogdan Činku, Dragan Ibročić i Milana Vuković.

POGLEDAJ JOŠ:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/na-pitanje-ko-je-odgovoran-jer-je-komunalac10-dana-bez-direktora-vlast-nema-odgovor/

Naslovna: Skrinšot Youtube

M.Blečić (IN Medija)

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.