• Dva automobila saobraćajnoj policiji na korišćenje

  Sednica Opštinskog veća 75. po redu zakazana je za četvrtak 20. april u 10 sati. Pred većnicima će se naći 6.  tačaka dnevnog reda od čega tri tačke Odluke o davanju na korišćenje službenih automobila u vlasništvu opštine Inđija. Većnici će odlučivati o dva automobila za potrebe inđijske saobraćajne policije, i po jedan za potrebe […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dva automobila saobraćajnoj policiji na korišćenje

  Sednica Opštinskog veća 75. po redu zakazana je za četvrtak 20. april u 10 sati. Pred većnicima će se naći 6.  tačaka dnevnog reda od čega tri tačke Odluke o davanju na korišćenje službenih automobila u vlasništvu opštine Inđija. Većnici će odlučivati o dva automobila za potrebe inđijske saobraćajne policije, i po jedan za potrebe Centra za socijalni rad i Agencije za ruralni razvoj opštine Inđija.

  Pred većnicima će se naći na usvajanju Odluka o davanju na korišćenje dva automobilla stanici opolicije u Inđiji. Dva vozila marke „Škoda“ 2018. godište biće dati inđijskoj saobraćajnoj policiji na korišćenje u trajanju od 5 godina, sve troškove oko registracije i održavanja vozila snosiće SUP Inđija.

  Opštinsko veće takođe će razmatrati molbu koju je uputila Agencija za ruralni razvoj opštine Inđija u kojoj traže na korišćenje automobil Opštinske uprave koji su i do sada koristili a u cilju bolje efikasnosti.

  Opštinskom veću je predloženo I da usvoje Odluku o davanju jednog automobila marke „Zastava 10“ na period od godinu dana Centru za socijalni rad „Dunav“.

  Ova ustanova obratila se molbom Opštinskom veću 6. aprila da im se omogući službeno vozilo za sprovođenje programskih aktivnosti, tačnije za pružanje usluge“lični pratilac“ deci i porodicama dece sa smetnjama u razvoju.

  Vozilo bi sekoristilo za svakodnevni prevoz dece u osnovnu školu „Anton Skala“ u Staroj Pazovi, obilazak porodica štićenika, realizaciju kreativnih radionica i prevoz dece na planirane aktivnosti tokom godine.

  Opštinskom veću poslata je na usvajanje Odluka o davanju na korišćenje automobila marke „Renault MASTER“ u trajanju od godinu dana.

  IN Medija

  Pročitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/opstina-indjija-izdvaja-8-miliona-dinara-za-salter-salu-u-policijskoj-stanici/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija