• Evropska noć istraživača 29. septembra u Inđiji

  Evropska noć istraživača, biće održana četrnaesti put ove godine, 29. i 30. septembra od 16 do 22 sata u 24 grada širom Srbije pod sloganom „Svetlost nauke“. Evropska noć istraživača dešava se u isto vreme u 26 zemalja Evrope. U Srbiji će biti održana u Beogradu, Čačku, Kragujevcu, Trsteniku, Nišu, Leskovcu, Ranovcu, Rekovcu, Zaječaru, Negotinu, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Evropska noć istraživača 29. septembra u Inđiji

  Evropska noć istraživača, biće održana četrnaesti put ove godine, 29. i 30. septembra od 16 do 22 sata u 24 grada širom Srbije pod sloganom „Svetlost nauke“.

  Evropska noć istraživača dešava se u isto vreme u 26 zemalja Evrope.

  U Srbiji će biti održana u Beogradu, Čačku, Kragujevcu, Trsteniku, Nišu, Leskovcu, Ranovcu, Rekovcu, Zaječaru, Negotinu, Novom Sadu, Šapcu, Kikindi, Kruševcu, Prijepolju, Priboju, Novoj Varoši, Paraćinu, Jagodini, Svilajncu, Despotovcu, Pirotu, Inđiji i Ćupriji.

  Kako je navedeno na zvaničnom sajtu organizatora „Noć istraživača stiže u Inđiju 8. put  održaće se u petak 29. septembra od 16: do 20 časova.

  Tim projekta ReFocuS Art (Road to Friday of Science and Art), zajedno sa naučnicima iz Beograda i učenicima iz Inđije, Beške i Krčedina, su pripremili i ove godine zabavne, interaktivne, naučno-umetničke sadržaje koji će vas čekati u Ulici Vojvode Stepe. – navode organizatori.

  Noć istraživača je otvoren i besplatan sadržaj, održava se pod pokroviteljstvom Evropske komisije u preko 400 gradova širom Evrope.

  Cilj manifestacije je podizanje svesti javnosti o značaju i pozitivnoj ulozi nauke za društvo tako što stavljamo istraživače u fokus šire javnosti. Sadržaji su prilagođeni svim uzrastima, predznanje nije neophodno.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija