• EXIT ove godine od 8. do 11. jula

  Organizatori EXIT Festivala saopštili su danas da će ovaj, jubilarni 20.po redu festival, biti održan od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ranije danas, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, kazao je da je zahvaljujući masovnoj vakcinaciji održavanje Festivala moguće. Ulaz na festival biće omogućen svima koji su vakcinisani i svima koji su preboleli korona […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  EXIT ove godine od 8. do 11. jula

  Organizatori EXIT Festivala saopštili su danas da će ovaj, jubilarni 20.po redu festival, biti održan od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

  Ranije danas, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, kazao je da je zahvaljujući masovnoj vakcinaciji održavanje Festivala moguće.

  Ulaz na festival biće omogućen svima koji su vakcinisani i svima koji su preboleli korona virus. Svim ostalim posetiocima iz zemlje i sveta biće omogućen brz antigenski test po veoma povoljnim cenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija. Svi detalji u vezi sa ulaskom na festival biće na vreme objavljeni na zvaničnom sajtu Exita u skladu sa budućim aktuelnim merama propisanim od strane Vlade Republike Srbije.

  Od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, kako najavljuju organizatori, posetioci Exita moćiće da slušaju muziku najvećih svetskih zvezda kao što su su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Honey Dijon.

  Najavljene su i nove objave izvođača već sledeće sedmice, koji će svoje mesto naći na preko 40 bina raspoređenih širom festivalskog prostora.

  AUTOR: inmedija.rs

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina