• Fondacija Metalike donirala 250.000 dolara za pomoć Turskoj i Siriji

  Fondacija američkog hevi metal benda Metalika donirala je 250.000 dolara pomoći Turskoj i Siriji nakon zemljotresa. – Fondacija ‘Sve u mojim rukama’ doprinosi grantovima od po 125.000 dolara organizacijama ‘Direktna pomoć’ i ‘Centralna svetska kuhinja’, kako bi pomogla u finansiranju neophodne medicinske pomoći i obroka. –  navodi se u saopštenju. U saopštenju se dodaje da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Fondacija Metalike donirala 250.000 dolara za pomoć Turskoj i Siriji

  Fondacija američkog hevi metal benda Metalika donirala je 250.000 dolara pomoći Turskoj i Siriji nakon zemljotresa.

  Fondacija ‘Sve u mojim rukama’ doprinosi grantovima od po 125.000 dolara organizacijama ‘Direktna pomoć’ i ‘Centralna svetska kuhinja’, kako bi pomogla u finansiranju neophodne medicinske pomoći i obroka. –  navodi se u saopštenju.

  U saopštenju se dodaje da Fondacija ima snažno i ustanovljeno partnerstvo sa pomenutim organizacijama i da ostaje privržena tome da ih podrži zbog njihove sposobnosti da dođu do „izvora uništenja“ i pruže pomoć ugroženim zajednicama i pojedincima.

  „Direktna pomoć“ aktivno odgovara na krize preko svoje mreže regionalnih partnera koji pružaju zdravstvenu negu. Ta organizacija ispunjava zahteve za medicinske isporuke i već je izdvojila 22 tone pomoći u vidu paketa hitne medicinske pomoći, antibiotika i pribora za ličnu higijenu.

  „Centralna svetska kuhinja“ je aktivirala svoje kanale za raspodelu obroka. Organizacija trenutno distribuira više od 125.000 obroka dnevno, što je ukupno preko 600.000 obroka tokom jedne sedmice.

  Naslovna: Pixabay (Angelo_Giordano)

  Izvor: Srna

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/metallica-nakon-sest-godina-objavila-singl-video/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI