• Fondaciji Danice Grujičić 21,2 miliona iz budžeta za samit na Zlatiboru

  Fondacija „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“ iz Beograda dobiće 21,2 miliona dinara iz tekuće budžetske rezerve, vidi se iz rešenja Vlade. Novac se daje kao dotacija i finansijska pomoć prilikom realizacije projekta „Otvoreni svet“. Međunarodni omladinski samit „Otvoreni svet“ trebalo bi da se održi od 27. do 30. oktobra na Zlatiboru, piše […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Fondaciji Danice Grujičić 21,2 miliona iz budžeta za samit na Zlatiboru
  foto: Medija centar

  Fondacija „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“ iz Beograda dobiće 21,2 miliona dinara iz tekuće budžetske rezerve, vidi se iz rešenja Vlade. Novac se daje kao dotacija i finansijska pomoć prilikom realizacije projekta „Otvoreni svet“.

  Međunarodni omladinski samit „Otvoreni svet“ trebalo bi da se održi od 27. do 30. oktobra na Zlatiboru, piše na zvaničnoj veb prezentaciji. Kako se dodaje, organizovaće se u nekoliko hotela i prostora na Zlatiboru. Očekuje se da će biti 2.500-3.000 mladih učesnika iz zemlje i inostranstva.

  Samit se organizuje uz podršku Predsednika Republike Srbije gospodina Aleksandra Vučića i sekretarijata Vlade Republike Srbije. –  piše na veb prezentaciji samita „Otvoreni svet“.

  Ističe se da ovaj međunarodni omladinski samit želi da postane najprestižniji događaj uspešnih mladih ljudi na kome učesnici stvaraju nove mogućnosti za saradnju među državama i organizacijama.

  Danica Grujičić, doktorka neurohirurgije, bila je ujedno i prva na listi Srpske napredne stranke na parlamentarnim izborima 2022. godine.

  Fondacija „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“ osnovana je u novembru 2018. godine.

  Grujičić je predsednica upravnog odbora fondacije.

  Naslovna: Medija centar

  Izvor: Nova Ekonomija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]