• Foto-monografija „Sećam se“ Dragoljuba Zamurovića uskoro u prodaji

   Daragoljub Zamurović veliko ime iz sveta fotografije, istaknuti likovni i umetnik fotografije, koji je svoje fotografije i priče o događajima vezanih za nastanak fotografija delio i sa pratiocima IN Medija u kolumni “Sećam se” uskoro u prodaju pušta istoimenu foto-monografiju. Zamunović je kroz svoju decenijsku karijeru beležio između ostalog i dešavanja na prostorima bivše Jugoslavije […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Foto-monografija „Sećam se“ Dragoljuba Zamurovića uskoro u prodaji

   Daragoljub Zamurović veliko ime iz sveta fotografije, istaknuti likovni i umetnik fotografije, koji je svoje fotografije i priče o događajima vezanih za nastanak fotografija delio i sa pratiocima IN Medija u kolumni “Sećam se” uskoro u prodaju pušta istoimenu foto-monografiju.

  Zamunović je kroz svoju decenijsku karijeru beležio između ostalog i dešavanja na prostorima bivše Jugoslavije devedesetih godina prošlog veka.U kolumni “Sećam se” čitaoci IN Medija imali su priliku da kroz objektiv i pero Dragoljuba Zamurovića osveže sećanja ili dopune svoja saznanja o dešavanjima poslednje decenije dvadesetog veka. 

  Ako ste prpustili kolumne Dragoljuba Zamourovića možete ih pročitati na OVOM linku.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dragoljub-zamurovic-secam-se-uzas-je-dvosmerna-ulica-bratunac-1993-godina/

  Uskoro će se u prodaji naći I foto monografija “Sećam se” a Zamurović je pozvao zainteresovane da poruče knjigu.

  Upravo je završeno štampanje prvog primerka moje foto-monografije “Sećam se”. U ovoj izvanredno lepo odštampanoj velikoj knjizi dimenzija 29 x 23,5 cm sa tvrdim koricama, na 240 strana nalazi se 348 najlepših i najinteresantnijih fotografija iz svih foto-reportaža i monografija koje sam radio, kao i tekstovi o tome kako sam ih snimio i šta sam sve video i doživeo. Kako bih znao koliko primeraka da štampam, potrebno je da se svi koji bi želeli da je kupe jave u Inbox. Cena knjige za one koji se unapred prijave biće 5000 dinara (plus poštarina za kupce koji su van Beograda). Plaća se prilikom preuzimanja. Cena u knjižarama biće 45% viša zbog knjižarskog rabata. – najavio je Zamourović na svom Fejsbuk profilu.

  On ističe da iz štamparije ima obećanje da će prvi tiraž biti odštampan za dve do tri nedelje.

  -Prihvatio sam sugestije mnogih prijatelja da dokumentarne fotografije događaja sa ovih prostora od devedesetih godina prošlog veka do današnjih dana budu objavljene u drugoj knjizi, koja će se zvati “Sećam se 2”.- najavljuje Dragoljub Zamurović.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dragoljub-zamurovic-secam-se-i-vidim-vracaju-se-devedesete-prvi-deo/

  Svi zainteresovani koji žele da naruče prvo izdanje foto-monografije Dragoljuba Zamurovića treba da se jave porukom kako bi obezbedili svoj primerak monografije.

  IN Medija

  Povezane vesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dragoljub-zamurovic-secam-se-kilo-paradajza-kilo-para/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura