• Gak fudbalerima Železničara: Ovo je zajednički uspeh

  Povodom ulaska u Srpsku ligu i viši rang takmičenja fudbalere inđijskog Fudbalskog kluba „Železničar“u zgradi  Opštine Inđija primio je prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak. Kako se navodi u saopštenju lokalne samouprave, predsednik Vladimir  Gak čestitao je fudbalerima na velikom uspehu, posle 49 godina postojanja kluba, i rekao da su ulaganja u sport dala rezultate […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak fudbalerima Železničara: Ovo je zajednički uspeh

  Povodom ulaska u Srpsku ligu i viši rang takmičenja fudbalere inđijskog Fudbalskog kluba „Železničar“u zgradi  Opštine Inđija primio je prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak.

  Kako se navodi u saopštenju lokalne samouprave, predsednik Vladimir  Gak čestitao je fudbalerima na velikom uspehu, posle 49 godina postojanja kluba, i rekao da su ulaganja u sport dala rezultate i opravdana istorijskim uspesima.

  Verovao sam u ovaj klub pre osam godina, „Železničar“ je za dve godine napredovao kroz dve lige, i to je naš zajednički uspeh.- istakao je Gak.

  U ime igrača obratio se i jedan od kapitena, Božidar Sudžum, koji je podsetio na ogroman trud koji su svi u klubu uložili kako bi stigli u viši rang takmičenja.

  Zahvaljujem se igračima koji se nisu zadovoljili postojećim, već igrali za bolje rezultate, ovo svima znači, posebno zbog načina na koji je to urađeno, ne sećam se da je neko na polusezoni sa šestog mesta ušao u viši rang takmičenja. – rekao je Sudžum.

  Kako se dodaje u saopštnju, igračima „Železničara“, lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine zahvalio se i predsednik FK „Železničar“ Ognjen Bandulaja, koji je izrazio očekivanje još bolje igre u narednoj sezoni, nove uspehe i rezultate.

  Naslovna: Opština InđijaIN  Med

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Reakcije iz FK Železničar Inđija

  Nakon što je Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, reagovao je i FK […]

  Želja ipak ne ide u Prvu ligu Srbije

  Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio je zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, javljaju […]