• Gak govorio o radu Kulturnog centra pred odabranim medijima

  Na godišnji intervju koji organizuje predsednik opštine i njegov Kabinet  nije pozvana IN Medija ali to nije sprečilo Vladimira Gaka da iznese svoje mišljenje o temama o kojima je naš portal u toku godine pisao U svom novogodišnjem obraćanju odabranim medijima predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak osvrnuo se, između ostalog,  i na rad Kulturnog centra […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak govorio o radu Kulturnog centra pred odabranim medijima

  Na godišnji intervju koji organizuje predsednik opštine i njegov Kabinet  nije pozvana IN Medija ali to nije sprečilo Vladimira Gaka da iznese svoje mišljenje o temama o kojima je naš portal u toku godine pisao

  U svom novogodišnjem obraćanju odabranim medijima predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak osvrnuo se, između ostalog,  i na rad Kulturnog centra Inđija i manifestacije koje ova ustanova organizuje.

  Podsetimo, u radu Kulturnog centra od oktobra 2016. godine, kada je za v.d. direktoricu prvi put imenovana Ružica Jovanović, usledio je izostanak podrške značajnim manifestacijama kao što su, između ostalog, i Džez festival, o čemu je IN Medija ranije pisala..

  Te 2016. godine, tada novoimenovana v.d. direktorica KC-a, nakon ukidanja Džez festivala je donela odluku da se Inđija priključi manifestaciji “Dani Srpske”.  

  2015. ili 2016. godine jesu bili organizovani neki Dani džeza u Kulturnom centru gde je bilo ukupno po deset ljudi u sali. Danas imamo manifestacije koje okupljaju po osam, deset pa i 12 hiljada posetilaca.- kazao je Gak.

  O Džez festivalu možete čitati ovde:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/secate-li-se-indjijskog-dzez-festivala/

  Pored Džez festivala, naš portal je pisao i o Scena festu i njegovom funansiranju. U našem tekstu se navodi da je za četiri godine cena organizacije „Scena festa“ skočila pet puta, od 2018. godine kada je Scena fest koštao 3,3 miliona dinara ove godine građani Inđije su tu muzičku manifestaciju platili skoro 15 miliona.

  Prema rečima Vladimira Gaka,  Scena fest je pravazišao lokalni nivo zahvaljujući rukovodstvu Kulturnog centra koje je na čelu ove ustanove od 2016. godine do danas.

  I to svako zna, da sa onim programima koje pravimo mi pokupimo ljude iz gotovo čitavog Srema da budu u Inđiji to veče, prošetaju Inđijom, vide Inđiju.- tvrdi Gak.

  Poziv na godišnji intervju prvog čoveka opštine Inđija nije upućen ekipi IN Medija što jasno govori da predstavnici aktuelne vlasti primenjuju praksu od prošle godine. Inače, obaveštavanje medija o događajima je ne samo zakonska, već i društvena obaveza institucija.

  M.B. ( IN Medija)

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/diskriminacijom-in-medije-opstina-krsi-zakon/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika