• Gak: Inspekcija kontroliše farmu svinja ali nema baš nekog efekta

  Neprijatni mirisi koji dolaze iz pravce farme svinja „Knez agrara“ bili su još jednom tema redovnog sastanka analize funkcionisanja Sistema 48, koji se svakog petka održava u zgradi opštine. Nakon sastanka, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak izjavio je da inspekcija redovno izlazi na teren ali da još uvek ta akcija nema efekta. –Čuli ste izveštaj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Inspekcija kontroliše farmu svinja ali nema baš nekog efekta

  Neprijatni mirisi koji dolaze iz pravce farme svinja „Knez agrara“ bili su još jednom tema redovnog sastanka analize funkcionisanja Sistema 48, koji se svakog petka održava u zgradi opštine.

  Nakon sastanka, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak izjavio je da inspekcija redovno izlazi na teren ali da još uvek ta akcija nema efekta.

  Čuli ste izveštaj od načelnika Odeljenja za inspekcijske poslove koje kaže da je i lično bio u kontroli i da su preduzeti neke mere ali, da imamo nekog efekta nema. – kazao je Gak i ponovio da će inspektori i u narednom periodu kontrolisati pomenutu farmu.

  Slične vesti:

  Vlast kaže da za smrad u Inđiji ne postoji rešenje

  Vlast reagovala iako su tvrdili da nema rešenja

  Trudimo se da stvarno rešio te probleme a da je lako, nije. Vanredno sam doneo obavezujući zaključak da inspekcija ako treba i nekoliko puta dnevno izlazi na teren. Govorim pre svega o farmi svinja koja se nalazi između Jarkovaca i Inđije, koja nam pravi velike probleme. – rekao je prvi čovek opštine Inđija.

  Farma Knez Agrar, koja već godinama u toku letnjih meseci stvara ogromne probleme građanima Inđije, zbog neprijatnog mirisa, je osnovana 28. decembra 2014. godine  i bavi se ratarstvom, stočarstvom i poljoprivrednom proizvodnjom.

  Kako se navodi na zvaničnom sajtu Knez Agrara,  obuhvata 13 objekata, ukupne povrsine 25.000m2, kao i karantin, lociran van same farme, namenjen za uvoz nazimica.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gak-inspekcija-ce-na-svaka-tri-dana-kontrolisati-farmu-svinja-i-objekte-koji-sire-neprijatan-miris/

  M.Blečić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika