• Gak: Malo je 10 minuta da ispričam šta smo sve uradili za Inđiju

  Druga investiciona konferencija „INVEST SRPSKA 2022“, koju Investiciono-razvojna banka Republike Srpske organizuje u saradnji sa Vladom Republike Srpske, održana je u Prijedoru. Na panel – diskusiji učestvovalo je 200 učesnika među kojima je i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak. -Ovaj sastanak je međunarodnog karaktera, imao sam priliku sa kolegama iz drugih država i gradova da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Malo je 10 minuta da ispričam šta smo sve uradili za Inđiju

  Druga investiciona konferencija „INVEST SRPSKA 2022“, koju Investiciono-razvojna banka Republike Srpske organizuje u saradnji sa Vladom Republike Srpske, održana je u Prijedoru.

  Na panel – diskusiji učestvovalo je 200 učesnika među kojima je i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

  -Ovaj sastanak je međunarodnog karaktera, imao sam priliku sa kolegama iz drugih država i gradova da razmenim ideje i iskustva. pomovisali smo ideje koje planiramo da sprovedemo i ono što smo uradili, to je na kraju krajeva dobro da se predstavi svoje mesto u pravom svetlu.- kazao je Gak medijima.

  Predsednik Gak je istakao da mu vrlo često bude krivo jer na toj vrsti panela nema dovoljno vremena da se iznesu svi uspesi i planovi lokalne zajednice. Prema njegovim rečima 15 minuta koliko govornik dobija vremena da predstavi svoj grad je malo.

  -Imate deset ili petnaest minuta da predstavite sve što radite, mislim da je to malo vremena. Mislim da smo uradili mnogo više od toga da to sve može da stane u 10 ili petnaest minuta na bilo koju temu – požalio se Gak medijima.

  Učesnici panel-diskusije su bili i ambasador Grčke u BiH Dimitros Papandreu, šef Predstavništva Republike Srpske u Austriji Mladen Filipović, konzul u Generalnom konzulatu Srbije Vesna Marinković i šef Predstavništva Republike Srpske u Nemačkoj Mićo Ćetković.

  Pored panel-diskusije „Prirodni potencijali kao razvojna šansa“ održana je i panel – diskusija „Lokalne zajednice u ulozi nosilaca region

  Ovogodišnja Konferencija je u potpunosti  posvećena promociji investicionih potencijala Republike Srpske, sa zvaničnom temom „Investirajte u Srpsku.” Nakon uspešne prve investicione konferencije, druga je ponudila nove modalitete za investicionu promociju.

  Naslovna fotografija: herceg.tv

  V.M (IN Medija)

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/vladimir-gak-na-invest-srpska-2022-ocekuje-se-prisustvo-milorada-dodika/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika