• Gak: Mediji da ne politizuju slučaj

  Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak kazao je da nije bilo nijedne naznake da bi mogao da se sruši deo plafona u jaslicama u vrtiću „Neven“ u tom mestu kada je šestoro dece lakše povređeno, od kojih je dvoje zadržano na bolničkom lečenju u Novom Sadu. On je naveo da je vrtić u kojem se desio […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Mediji da ne politizuju slučaj

  Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak kazao je da nije bilo nijedne naznake da bi mogao da se sruši deo plafona u jaslicama u vrtiću „Neven“ u tom mestu kada je šestoro dece lakše povređeno, od kojih je dvoje zadržano na bolničkom lečenju u Novom Sadu.

  On je naveo da je vrtić u kojem se desio incident sagrađen osamdesetih godina prošlog veka i da do sada, osim redovnog održavanja, nikada nije renoviran. Dodao je i da će sutra iz predostrožnosti sva deca iz ovog vrtića biti prebačena u prošle godine sagrađen vrtić „Labud“, dok građevinska struka ne da procenu da li je bezbedno da taj objekat nastavi da se koristi.

  Šesnaestoro dece je bilo u boravku, šestoro je povređeno, niko nije ozbiljnije povređen. Deca su sanitetom Inđije prevezena do Novog Sada. Razgovarao sam sa roditeljima koji su bili tamo, bilo ih je četvoro, dok sam se vraćao jedna devojčica je povraćala, zadržali su je više preventivno, kako nam je rekao njen otac. I najmlađi dečak iz te grupe dece takođe je zadržan zbog povraćanja. –  kazao je Gak na konferenciji za medije u Inđiji i dodao da se radi o deci uzrasta između dve i tri godine.

  On je zamolio medije da ne politizuju slučaj, jer „ovavke stvari niko ne može da predvidi, i ne treba niko da se naslađuje“.

  Izvor: N1

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/roditelji-obavestili-su-nas-nakon-sat-vremena-da-se-obrusio-plafon-u-vrticu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika