• Gak opet najavio rekonstrukciju Ulice Jug Bogdana u Inđiji

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak izjavio je da se uskoro očekuju radovi na rekonstrukciji Ulice Jug Bogdana u Inđiji. Gak pomenute radove najavljuje od 2018. godine a sada tvrdi da će radovi početui odmah nakon rekostrukcije ulica koje su u pri kraju. I sam predsednik Opštine je priznao da se radovi u Jug Bogdanovoj „već […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak opet najavio rekonstrukciju Ulice Jug Bogdana u Inđiji
  Foto: IN Medija

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak izjavio je da se uskoro očekuju radovi na rekonstrukciji Ulice Jug Bogdana u Inđiji. Gak pomenute radove najavljuje od 2018. godine a sada tvrdi da će radovi početui odmah nakon rekostrukcije ulica koje su u pri kraju.

  I sam predsednik Opštine je priznao da se radovi u Jug Bogdanovoj „već odavno najavljuju“.

  Očekujemo radove u Jug Bogdanovoj, to najavljujemo već odavno, na trotoarima ali i na rekonstrukciji kolovoza u Jug Bogdanovoj ulici. Pogotovo u onom delu kada pričamo o bliže Bloku 63 pa i nastavku gde je stanje dosta loše. Nakon završetka Tiršove, Devet Jugovića i Golubove. To su ulice koje su već urađene, treba da se ocrtaju samo one bočne trake i da kažemo da smo u potpunosti rekonstrusali ulice koje nisu rađene sigurno preko trideset godina. . tvrdi Gak.

  Kao što smo naveli, ovo nije prvi put da lokalna vlast najavljuje rekonstrukciju pešaćkih staza u Inđiji. Pre pet godina tačnije 17. oktobra 2018. godine predstavnici lokalne samouprave u Inđiji su na zvaničnom sajtu saopštili da „u cilju bezbednijeg i komfornijeg korišćenja pešačkih staza u narednom periodu počinju radovi na izgradnji i rekonstrukciji trotoara širom opštine.“

  Jedna od najkritičnijih se nalazi u Ulici Jug Bogdana i to u delu od Pošte do Bloka 63. Usvajanjem rebalansa stekli su se uslovi da ova izuzetno loša staza dobije savremeni izgled. – saopšteno je pre pet godina iz Opštine Inđija.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/top-tri-godinama-prepisivanih-i-nikad-realizovanih-projekata-opstine-indjija/

  Dve godine kasnije, 12. decembra 2020. godine, lokalna vlast još jednom najavljuje isti projekat.

  Govoreći o „Stazi zdravlja“, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak je izjavio da je za 2021. godinu u planu i rekonstrukcija trotoara u centralnim gradskim ulicama, pre svega u ulici Jug Bogdana. Do same realizacije, kao što stanovnici tog dela grada znaju, nikada nije došlo.

  Inače, rekostrukcija trotoara u prvom delu ulice Jug Bogdana je urađena davne 2006. godine. Tadašnja vlast se odlučila da se umesto drugog dela ulice ipak uradi rekonstrukcija Mitrovdanske dok će drugi deo Jug Bogdana biti urađen “kada se steknu uslovi.”

  Pomenute uslove stanovnici drugog dela ulice Jug Bogdana kao i Bloka 63, koji svakodnevno prolaze tom ulicom, još uvek čekaju.

  M.B. (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija