• Gak se sastao sa roditeljima povređene dece

  Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak razgovarao je danas sa roditeljima čija su deca bila povređena u jučerašnjem padu plafona u objektu vrtića „Neven“,saopštila je lokalna samouprava. – Najvažnije je da niko nije stradao, da su deca dobro i da se takav događaj nije mogao predvideti, zajednički je zaključak sa sastanka. – navodi se u saopštenju. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak se sastao sa roditeljima povređene dece

  Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak razgovarao je danas sa roditeljima čija su deca bila povređena u jučerašnjem padu plafona u objektu vrtića „Neven“,saopštila je lokalna samouprava.

  Najvažnije je da niko nije stradao, da su deca dobro i da se takav događaj nije mogao predvideti, zajednički je zaključak sa sastanka. – navodi se u saopštenju.

  Gak je, saopšteno je Iz lokalne samouprave,  ponudio pomoć u slučaju da je roditeljima neophodna, istakavši da je Opština tu da svakom građaninu pomogne, a naročito u ovakvim situacijama.

  Kako se navodi, očekuje se izveštaj građevinskog veštaka koji će utvrditi uzroke pada plafona.

  Naslovna: opština Inđija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]