• Gak: U junu gotova sportska hala u Inđiji, jedino nas muči papirologija

  Radovi na sportskoj hali u Inđiji, koji su počeli 2008. godine, će biti završeni u junu, tvrdi predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: U junu gotova sportska hala u Inđiji, jedino nas muči papirologija

  Prema njegovim rečima, najveći trenutni problem je papirologija naročito u delu koji se odnosi na protivpožarnu zaštitu.

  Jedino što nas muči trenutno jeste kako ćemo realizovati taj deo koji se tiče protivpožarne zaštite..Tu su uslovi apsolutno najteži i daj Bože da nikada to ne zatreba ali taj zakon se manjao tri puta od 2008. godine I jako je teško sada to sve uskladiti. Imamo i tu rešenja i nadam se da nećemo tu izgubiti puno vremena. – kazao je Gak.

  Prvi čovek opštine Inđija tvrdi da će radovi na sportskoj hali u Inđiji biti završeni u junu ove godine.

  Konačno smo raspetljali papirologiju, kao i uvek, i vidite da su radovi krenuli. Čim krenu radovi, nebitno kog su tipa, znači da sve s papirologijom jeste u redu. Treba da se pusti struje u energo blok, dakle, uređuje se onaj parking deo preko puta da kažemo hale koji je tako I opredeljen. Ja do jeseni uveliko, jeste rekao sam do juna ali do jeseni uveliko očekujem da ćemo završiti. Odnosno ja sam uveren da ćemo mi do juna završiti halu, što se tiče građevinskih radova da ona bude apsolutno završena i spremna. – kaže Vladimir Gak. On je dodao da iako je uveren da će radovi biti završeni u junu, svečano otvaranje sportske hale že morati da sačeka.  

  Ali, mi ne možemo napraviti bilo kakvo zvanično puštanje u rad dok ne budemo imali ishodovani upotrebnu dozvolu. S obzirom na komplikovanu proceduru, I sve ono što traje od 2008. godine, imamo jako  puno tih papiroloških nedoumica kako ćemo završiti. – kaže predsednik opštine Inđija.

  Podsetimo da je Vladimir Gak 21. marta 2022. godine potpisao ugovor o finansiranju završetka nove sportske hale u Inđiji vredan 213 miliona dinara, Tada je predsednik opštine tvrdio da će hala u Inđiji biti završena u roku od godinu dana odnosno 2023. godine.

   

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  200 miliona dinara bez PDV-a za novi vrtić

  Inđija se priprema za gradnju novog vrtića "Neven", zbog čega je raspisan javni poziv za izradu projektno-tehničke dokumentacije, izvođenje radova na rušenju postojećeg i izgradnji novog […]