• Gak zahteva sastanak sa „Lastom“

  Lokalna samouprava je saopštila da „usled sve većih problema sa funkcionisanjem javnog gradskog prevoza u Inđiji“  predsednik opštine Inđija Vladimir Gak je uputio saobraćajnom preduzeću „Lasta“ zahtev za održavanje hitnog sastanka u najkraćem mogućem roku. Kako se navodi u saopštenju, problem prevoza je naglo pogoršan i uprkos brojnim urgencijama nadležne opštinske službe, stanje se nije […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak zahteva sastanak sa „Lastom“

  Lokalna samouprava je saopštila da „usled sve većih problema sa funkcionisanjem javnog gradskog prevoza u Inđiji“  predsednik opštine Inđija Vladimir Gak je uputio saobraćajnom preduzeću „Lasta“ zahtev za održavanje hitnog sastanka u najkraćem mogućem roku.

  Kako se navodi u saopštenju, problem prevoza je naglo pogoršan i uprkos brojnim urgencijama nadležne opštinske službe, stanje se nije popravilo.

  . Na sastanak rukovodstva Laste sa predsednikom Gakom biće pozvani i predsednici mesnih zajednica. O terminu održavanja sastanka i njegovom epilogu javnost ćemo blagovremeno informisati, sa iskrenom nadom da će se problem vrlo brzo prevazići. – navodi lokalna samouprava..

  IN Medija

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/prevoz-putnika-do-zeleznicke-stanice-beska-cortanovci-ostaje-neresen/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika