• Gas za domaćinstva skuplji za 10 odsto od maja

  Nadzorni odbor usvojio je predlog rebalansa programa poslovanja Srbijagasa kojim su povećane ukupne nabavke gasa, ubačena projekcija povećanih cena za 10 procenata i povećanje plata za šest posto. U informaciji objavljenoj na sajtu Srbijagasa, navedeno je da su u okviru fizičkog obima poslovanja uvećane planske veličine ukupne nabavke gasa, u smislu većeg utiskivanja nabavljenih količina […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gas za domaćinstva skuplji za 10 odsto od maja

  Nadzorni odbor usvojio je predlog rebalansa programa poslovanja Srbijagasa kojim su povećane ukupne nabavke gasa, ubačena projekcija povećanih cena za 10 procenata i povećanje plata za šest posto.

  U informaciji objavljenoj na sajtu Srbijagasa, navedeno je da su u okviru fizičkog obima poslovanja uvećane planske veličine ukupne nabavke gasa, u smislu većeg utiskivanja nabavljenih količina prirodnog gasa u Podzemno skladište Banatski Dvor.

  Cilj je obezbeđenje sigurnosti snabdevanja tržišta Srbije prirodnim gasom u narednoj zimskoj sezoni. U predlog izmena godišnjeg programa poslovanja, ubačena je i projekcija povećanja regulisanih cena za javno snabdevanje malih kupaca i domaćinstava, na nivou od 10 procenata počev od 1. maja ove godine.

  Izvor: Tanjug/Srbijagas

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija