• „Gospodar prstenova“ se seli s Novog Zelanda u Veliku Britaniju

  Druga sezona televizijske serije “Gospodar prstenova“, ipak neće biti snimljena na Novom Zelandu, kao što je to bio slučaj sa svim dosadašnjim filmovima te franšize, već u Ujedinjenom Kraljevstvu. – Serija se trenutno snima na Novom Zelandu, ali će druga sezona biti preseljena u u Veliku Britaniju, saopštio je Amazon. – Preseljenje s Novog Zelanda […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Gospodar prstenova“ se seli s Novog Zelanda u Veliku Britaniju

  Druga sezona televizijske serije “Gospodar prstenova“, ipak neće biti snimljena na Novom Zelandu, kao što je to bio slučaj sa svim dosadašnjim filmovima te franšize, već u Ujedinjenom Kraljevstvu.

  – Serija se trenutno snima na Novom Zelandu, ali će druga sezona biti preseljena u u Veliku Britaniju, saopštio je Amazon.

  – Preseljenje s Novog Zelanda u Britaniju u skladu je sa strategijom studija o proširenju produkcijskog prostora i o ulaganju u prostor širom Velike Britanije, pa je ona za mnoge Amazonove filmove i serije već postala dom, dodaje se u saopštenju.

  Vlada Novog Zelanda je razočarana tom odlukom, ali izgleda i glavni glumac iz originalne franšize Elijah Wood.

  Televizijska serija „Gospodar prstenova“ trebalo bi da se pojavi u septembru i imaće pet sezona. Biće dostupna u 240 zemalja i teritorija, a epizode će izlaziti jednom nedeljno.

  Radnja će pokrivati period pre onog koji je J.R.R. Tolkien pokrio svojim knjigama „Hobit“ i „Gospodar prstenova“.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Inđija: 14,7 miliona dinara za kulturu

  Komisija za izbor projekata u kulturi, a na predlog predsednika opštine Inđija, donela je odluku da dodeli ukupno 14.690.000,00 dinara udruženjima sa teritorije opštine Inđija koja su […]